Italia – Canada 48-7: Șapte eseuri într-o victorie care asigură italienilor locul trei

Italia s-a dovedit a fi prea puternică pentru Canada iar jucătorii ofensivi ai italienilor și-au dominat adversarii și au reușit șapte eseuri în victoria cu 48 la 7 de pe stadionul Fukuoka Hakatanomori. Rezultatul a trimis Italia pe primul loc în grupa B.
Căpitanul Italiei, Dean Budd, a declarat: „Merităm să bem în seara asta. Am făcut un efort masiv în primele 20 de minute iar acest lucru a mai scăzut din presiune”. Aceasta a fost a doua victorie consecutivă cu punct bonus pentru italieni după meciul încheiat 47-22 cu Namibia de sâmbătă. Italia are acum, cel mai probabil, asigurat cel puțin locul trei într-o grupă din care mai fac parte Noua Zeelandă și Africa de Sud. Italienii au acumulat 10 puncte, dar nu au jucat încă cu cele două echipe favorite.
Cupa Mondială
Anglia – Noua Zeelandă 19-7 | Englezii au ajuns în finala Cupei Mondiale după un succes istoric
26/10/2019 LA 10:20

Anglia – SUA 45-7: Visul american, spulberat

Deși s-a discutat mult despre faptul că englezii – care au schimbat 10 jucători de la primul meci – ar putea fi obosiți după partida de debut contra celor din Tonga, echipa lui Eddie Jones s-a impus fără probleme în fața americanilor, în a doua victorie consecutive de la Cupa Mondială.
Victoria, care a inclus șapte eseuri și punctul bonus, a venit fără emoții și a adus și primul cartonaș roșu al turneului. John Quill a fost eliminat pentru o intrare cu umărul la capul lui Owen Farrell. Cartonașul nu a avut însă niciun effect asupra deznodământului partied – Anglia avea deja un avans de 38 de puncte la acel moment.
Cupa Mondială
Țara Galilor - Africa de Sud, a doua semifinală de la Cupa Mondială!
20/10/2019 LA 12:59
Cupa Mondială
Cupa Mondială de Rugby | Cum arată programul sferturilor de finală
14/10/2019 LA 11:04