Bundee Aki a devenit al șaptelea jucător care a primit cartonaș roșu la acest turneu final când a fost eliminat după un tackling înalt asupra lui Ulupano Seuteni în minutul 29 dar cu toate acestea, irlandezii au părut mereu stăpâni pe joc și conduceau deja cu 21-5.
Jordan Larmour, CJ Stander, Andrew Conway, căpitanul Rory Best, Tadhg Furlong și Johnny Sexton au înscris pentru irlandezi care au trecut fără probleme de cei din Samoa.
Oponenții irlandezilor din sferturile de finală vor fi determinați de rezultatul meciului dintre Japonia și Scoția de duminică, partidă care ar putea fi anulată din cauza taifunului Hagibis.
Cupa Mondială
Anglia – Noua Zeelandă 19-7 | Englezii au ajuns în finala Cupei Mondiale după un succes istoric
26/10/2019 LA 10:20
Dacă meciul va fi anulat, ambele echipe vor primi două puncte, ceea ce înseamnă că Japonia va termina pe primul loc Grupa A iar Irlanda se va clasa pe doi. Astfel, în sferturi vor da piept cu Noua Zeelandă, sâmbătă.
Dacă meciul se va juca totuși, o victoriei a Scoției fără ca Japonia să primească vreun punct bonus ar aduce Irlandei primul loc în grupă și o întâlnire cu Africa de Sud în sferturile de finală.
Cupa Mondială
Țara Galilor - Africa de Sud, a doua semifinală de la Cupa Mondială!
20/10/2019 LA 12:59
Cupa Mondială
Cupa Mondială de Rugby | Cum arată programul sferturilor de finală
14/10/2019 LA 11:04