Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Japonezii au permis fanilor să vină cu propria mâncare la meciurile de la Cupa Mondială de Rugby

Vlad Dumitrescu

Actualizat 07/10/2019 la 16:26 GMT+3

După doar patru zile de turneu la Cupa Mondială de Rugby din Japonia, interdicția de a aduce alimente pe stadioane a fost ridicată după ce au existat plângeri privind cozi mari la mâncare dar și față de faptul că alimentele s-au epuizat rapid, conform The Guardian.

Rugby World Cup

Credit imagine: Eurosport

Comitetul de organizare a anunțat că de luni, începând cu meciul dintre Țara Galilor și Georgia, fanii vor putea să aducă „o cantitate rezonabilă de alimente” și a recunoscut că serviciile de la unele stadioane au fost sub așteptări.
„Weekendul de deschidere a demonstrate că nivelul serviciilor nu este demn de o Cupă Mondială de Rugby. Unii dintre fani au experimentat cozi mari iar la unele stand-uri alimentele s-au terminat mult prea devreme”, precizează comitetul într-un comunicat.
Totuși, organizatorii au precizat că fanii nu au voie în continuare să vină cu propriile băuturi în stadion pentru că nu au existat probleme cu serviciile de bere și alte băuturi.
„Furnizarea de bere și alte băuturi răcoritoare a fost intensificată la stadioane, inclusive pentru stațiile de apă gratis”, se arată în comunicat.
Situația de la stadioane ridică semen de întrebare privind capacitățile de organizare ale japonezilor, mai ales având în vedere că multă lume vede Cupa Mondială de rugby ca un test major înainte de Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020.
Înainte ca turneul de șase săptămâni să înceapă, organizatorii au prezis că fanii vor cumpăra în jur de 100.000 de pahare de 350ml de bere la fiecare meci.
Pentru a răspunde la această cerere, Kirin, o fabrică de bere care are licența de a produce Heineken în Japonia, a informat că a produs în septembrie de trei ori mai multă bere decât în aceeași lună din 2018.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo