Scoția are 10 puncte, cu un punct mai puțin decât Irlanda și patru în spatele Japoniei, pe care scoțienii trebuie să o învingă la Yokohama duminică. Victoria va trebui să fie una fermă pentru că dacă Japonia va obține un punct bonus pentru o înfrângere la mai puțin de șapte puncte, Scoția va avea și ea nevoie de unul pentru numărul de eseuri.
Există însă semne de întrebare privind această partidă pentru că super-taifunul Hagibis urmează să ajungă la Tokyo în acest weekend. World Rugby nu a anunțat încă niciun plan în acest sens.
Rusia a părut o echipă obosită în acest meci iar după doar 10 minute rușii păreau deja să își piardă de ritm: Adam Hastings a trecut de întreg mijlocul rușilor fără probleme și a reușit primul eseu. Nu s-a oprit aici: în a doua repriză a aruncat balonul în față pentru ca tot el să îl prindă și să treacă de linia de fund a rușilor.
Cupa Mondială
Anglia – Noua Zeelandă 19-7 | Englezii au ajuns în finala Cupei Mondiale după un succes istoric
26/10/2019 LA 10:20
Restul meciului s-a jucat în aceeași direcție iar Scoția are acum 192 de minute la activi fără ca adversarii să reușească un singur punct, un record la Cupa Mondială.
Cupa Mondială
Țara Galilor - Africa de Sud, a doua semifinală de la Cupa Mondială!
20/10/2019 LA 12:59
Cupa Mondială
Cupa Mondială de Rugby | Cum arată programul sferturilor de finală
14/10/2019 LA 11:04