Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

SUA – Tonga 19-31 | Americanii, fără punct la Cupa Mondială de Rugby

Vlad Dumitrescu

Actualizat 13/10/2019 la 12:22 GMT+3

Tonga a revenit după ce a fost condusă la pauză pentru a obține o victorie cu 31-19 în fața SUA și a evitat astfel să încheie Campionatul Mondial de rugby pe ultimul loc în grupa C.

Tonga run onto the field during the World Series Rugby match between the Force and Tonga at nib Stadium on May 13, 2018 in Perth, Australia.

Credit imagine: Getty Images

Două eseuri reușite de Mike Teo au făcut ca americanii să conducă la pauză cu 12-7 însă punctele aduse în a doua parte a meciului de Malietoa Hingano, Siale Piutau și Telusa Veainu au asigurat victoria pentru Tonga.
Tonga a deschis însă scorul printr-un eseu reușit de Siegfried Fisiihoi după 16 minute. Americanii au reveni însă cu două eseuri în cinci minute, dar partea a doua a aparținut în totalitate celor din Tonga iar Hingano a dat semnalul revenirii în minutul 61 printr-un eseu care a adus echipa sa la conducere.
Doar patru minute mai târziu Tonga și-a mărit avantajul prin al treilea eseu reușit de Piutau. Chiar în finalul meciului cei din Tonga au obținut și punctul bonus după ce reușit al patrulea eseu.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo