Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Țara Galilor – Fiji 29 – 17 | Galezii vor termina primii în grupă și au evitat Noua Zeelandă

Vlad Dumitrescu

Actualizat 09/10/2019 la 16:02 GMT+3

Țara Galilor a învins Fiji cu 29 la 17 și și-a asigurat astfel primul loc în grupă în fața Australiei, care se află pe locul doi la trei puncte distanță cu doar un meci rămas.

Țara Galilor

Credit imagine: Eurosport

Galezii vor evita în drumul spre finală Noua Zeelandă însă după un început bun de turneu, au avut parte de o partidă dificilă cu o echipă din Fiji care le-a pus mari probleme până în minutul 60.
Țara Galilor, care va întâlni duminică Uruguay în ultimul meci, a avut o pauză de 10 zile iar la începutul partidei galezii păreau să fie tot în vacanță: după nouă minute Fiji avea un avans de 10 puncte.
Cei din Fiji au avut spații pe care să iasă pe contraatac iar apărarea avansată a pus mari probleme galezilor, care nu au reacționat și s-au văzut pentru prima oară conduși la acest turneu.
În repriza a doua însă Fiji a cedat și a reușit un singur eseu. Drept urmare, galezii au obținut și punctul bonus pe finalul partidei după eseul reușit de Liam Williams. S-au accidentat însă atât Williams cât și Jonathan Davies, la genunchi.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo