Nicky Smith, Josh Adams, Tomos Williams și Gareth Davies au înscris pentru Țara Galilor, care a primit și un eseu de penalizare, pentru a încheia faza grupelor cu un palmares perfect pentru prima oară din 1987. Totuși, deși antrenorul Warren Gatland a declarat că există șansa ca noi jucători să își facă locul în primul ”15” în meciul cu Franța, cei care au fost pe teren cu Uruguay nu au profitat de ocazie.
Gatland a făcut 13 schimbări față de echipa care a învins cu Fiji și doar Adams și Hadleigh Parkes și-au păstrat locurile. Doar Justin Tipuric și Aaron Wainwright și-ar putea păstra locurile împotriva Franței. Parkes însă nu a avut cea mai bună partidă iar Gatland ar putea căuta alte soluții pentru sferturile de finală.
Cupa Mondială
Anglia – Noua Zeelandă 19-7 | Englezii au ajuns în finala Cupei Mondiale după un succes istoric
26/10/2019 LA 10:20
Drept urmare, Țara Galilor a condus doar cu 7-6 după o primă repriză plină de erori de gestionare a balonului, singurul eseu fiind înscris de Nicky Smith. În a doua repriză galezii au reușit să controleze însă partida iar această victorie îi califică în sferturile de finală după victorii pe linie.
Cupa Mondială
Țara Galilor - Africa de Sud, a doua semifinală de la Cupa Mondială!
20/10/2019 LA 12:59
Cupa Mondială
Cupa Mondială de Rugby | Cum arată programul sferturilor de finală
14/10/2019 LA 11:04