Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

FRIENDS&FAMILY. "Sunt mândră de sora mea! Pentru mine e cea mai bună!"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 09/02/2022 la 16:32 GMT+2

Mesajul Violetei Strămăturaru pentru sora sa, Raluca. "Moxa, știu că poți mai mult. Demontrează-le tuturor în proba de ștafetă! "

Strămăturaru

Credit imagine: Eurosport

Articol scris de Marian Ursescu
Violeta Strămăturaru este sora mai mică a Ralucăi Strămăturaru, sănioarea care a fost port-drapelul României la Jocurile Olimpice de la Beijing.
Din păcate evoluția ”tricolorei” în concursul individual nu s-a ridicat la înălțimea așteptărilor. Raluca a ratat în manșa 1 și apoi manșa a treia și nu a terminat concursul. A căzut de pe sanie. Pentru Violeta însă, nimic nu s-a schimbat. Știe cu ce se ”mănâncă” acest sport. A făcut și ea sanie 14 ani, a participat chiar la Jocurile Olimpice din 2010, de la Vancouver.
Raluca si Violeta Stramaturaru

"Ăsta a fost concurs de răsturnări, nu de sanie!"

Violeta a urmărit cu sufletul la gură concursul de sanie de la Beijing și ne spune. ”Toată lumea a văzut cât de greu a fost traseul. Câte sportive s-au răsturnat și nume grele ale saniei. Dacă ar fi fost doar Raluca aș fi spus: <Da, a greșit ea!> Dar a căzut Taubitz, liderul mondial. Pot spune că a fost concurs de căzături, nu de sanie, la Beijing”, a subliniat Violeta.
picture

Violeta Strămăturaru, mesaj superb pentru Raluca

Știe însă că sora sa mai mare are altă valoare. "Eu sunt mândră de ea. Știu ce poate, pentru mine rămâne cea mai valoroasă, cea mai bună, un model pentru mine! ".Cele două surori se alintă Moxa.
"Ea e Moxa mare, eu sunt Moxa mică. Nu știu de la ce a venit. Știu încă că ea mi-a insuflat dragostea pentru sport, pentru sanie", a povestit Violeta. Totul a început într-o zi când Raluca și-a uitat acasă costumul de sanie. "L-am văzut și mi-a făcut cu ochiul. Ia să-l probez și eu! Și așa a început totul. Până când am ratat calificarea la Jocurile Olimpice de la Soci, din 2014. Atunci mi-am dat seama că trebuie să spun <STOP> și să încerc altceva. E greu, după 14 ani de spot să zici gata, într-o dimineață, mi-a fost greu să mă obișnuiesc cu gândul, dar tocmai de aceea o apreciez pe Moxa, Ea a mers mai departe. A terminat pe locul 7 la PyeongChang! Locul 7, e un rezultat senzațional. Și sunt sigură că Raluca ne va arăta ce poate cu adevărat și în proba de ștafetă", a încheiat Moxa mică.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo