Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Imagini de colecție cu echipa României la sanie, clasată pe locul 9. "Pasiunea i-a unit"

Andrei Nicolae

Publicat 11/02/2022 la 06:39 GMT+2

Sania și-a atins obiectivul la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022, de a obține cel puțin o clasare în Top 10.

Romania sanie echipa

Credit imagine: Other Agency

România a obținut, joi, o primă clasare în Top 10 la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022, în urma concursului de sanie pe echipe. Sportivii români au avut evoluții bune, sigure, evitând emoțiile din zilele trecute, când pista destul de dificilă le-a ridicat destule probleme.
Fotograful COSR, Cristian Nistor, a surprins emoțiile și adrenalina cursei în care au concurat Raluca Strămăturaru, Valentin Crețu, Marian Gîtlan, Darius Șerban.
Sanie Romania

Echipa României, unită de pasiune

"Echipa, un amalgam între maturităte și tinerețe. Liantul care i-a unit, pasiunea.
Povestea lor e una clădită în primul rând pe pasiune. Și-au dorit atât de mult să arate că pot, că se poate conta pe ei. Au fost multe nopți de nesomn aici la Yanqing. Unii au suferit, au plâns, dar au mers mai departe. Pentru că, la nevoie, echipa s-a unit și a reușit să treacă linia de sosire la Jocurile Olimpice pe locul 9.
Valentin Cretu Raluca Stramaturaru
Citiți povestea lor printre rânduri și prin fotografii. Și nu uitați că, în spatele lor au fost oameni care au crezut în ei și le-au transmis energia pozitivă. Pentru că și atunci când simți că nu se mai poate, se mai poate un pic.... un pic, cât locul 9 olimpic.
Cu ei povestea saniei merge mai departe! Mulțumim, Raluca Strămăturaru, Valentin Crețu, Marian Gîtlan, Darius Șerban și antrenorilor Radu Teodor și Ioan Apostol!
Felicitări vouă! Team Romania e mândră de voi!", este postarea COSR pe pagina oficială de Facebook.
Concursurile de sanie de la Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022 s-au încehait. Iar această disciplină a reușit o clasare în Top 10 pentru a doua ediție consecutivă, după PyeongChang 2018, unde Raluca Strămăturaru s-a clasat pe locul 7, iar echipa a terminat pe locul 10.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo