Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Gestul uimitor al Sofiei Goggia pentru Mikaela Shiffrin. "Aproape că a început să plângă"

Andrei Nicolae

Actualizat 17/02/2022 la 07:21 GMT+2

Mikaela Shiffrin a împrumutat schiurile Sofiei Goggia la combinata alpină și aproape că a plâns când a citit un mesaj lăsat de italiancă: "Fly Mika, you can".

Goggia és Shiffrin

Credit imagine: AFP

Mikaela Shiffrin a împrumutat schiurile Sofiei Goggia pentru segmentul de coborâre al probei combinatei alpine de la Jocurile Olimpice de iarnă și "aproape că a început să plângă" după mesajul lăsat de italiancă.
Goggia a câștigat argintul la coborâre în urmă cu două zile, iar campioana olimpică din 2018 i-a oferit apoi schiurile Atomic lui Shiffrin. Americanca a luat startul în această dimineață la combinată, având al 5-lea timp înainte manșei de slalom, care va începe la ora 08:00
Ea a înregistrat un timp de 1:32.98 pe schiurile lui Goggia, iar ulterior contul de Twitter al echipei americane de schi și snowboard a dezvăluit mesajul italiencei pentru Shiffrin.
picture

Mikaela Shiffrin a dus cu bine coborârea la combinata alpină și este în cărți pentru o medalie

Gestul uimitor al Sofiei Goggia pentru Mikaela Shiffrin

"Fly Mika, you can", a spus mesajul. Sursa citată a adăugat căMikaela aproape a început să plângă când a citit mesajul.
Sunt informații căShiffrin a venit cu 60 de perechi de schiuri la Beijing 2022, dar s-ar putea să-i mulțumească Sofiei Goggiei în cazul în care câștigă prima medalie la aceste Jocuri Olimpice.
Starul american a avut o ediție foarte dificilă, după ce a înregistrat abandonuri la slalom uriaș și slalom, a terminat pe locul 9 la super-G și pe locul 18 la coborâre.
La combinată, Shiffrin are o întârizere de 56 de secunde față de Christine Scheyer, după manșa de coborâre. Ea are șanse bune să recupereze handicapul la slalom.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo