Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Simone Biles către Mikaela Shiffrin criticată după ratările în serie la JO: "Oamenii sunt răi! Asta așteaptă"

Eurosport
DeEurosport

Actualizat 18/02/2022 la 19:06 GMT+2

Cea mai medaliată gimnastă din istorie o îndeamnă pe schioare să nu mai aplece urechea la detractori. "Indiferent ce faci ei sar imediat: <La naiba dacă faci, la naiba dacă nu faci!> ", a scris Simone

Mikaela Schiffrin | Alpine Skiing Giant Slalom | ESP Player Feature

Credit imagine: Getty Images

De MARIAN URSESCU
Superstarul gimnasticii mondiale Simone Biles și-a exprimat empatia pentru Mikaela Shiffrin după ce schioarea americană a reacționat emoțional la criticile de pe rețelele de socializare.
După a treia sa cursă ratată, al treilea abandon, ea a scris pe contul său de Twitter că va continua să se ridice și să revină pentru că își iubește sportul. A încercat astfel să-I reducă la tăcere pe cei care o contestă.
Biles a suportat critici similare când s-a retras din concurs la Tokyo 2020, îniantea finale pe echipe. „Știu prea bine asta, îmi pare rău că te confrunți cu asta, oamenii sunt răi...”, a scris Biles, cvadruplă campioană olimpică și de șapte ori medaliată la JO. Cea mai decorată gimnastă din istorie i-a spus lui Shiffrin că atât " urătorii ", cât și " criticii " au nevoie doar de un motiv să se plângă, indiferent de ceea ce faci: "La naiba dacă faci, la naiba dacă nu faci!", a scris ea.
Simone Biles bei Olympia in Tokio
Biles și-a exprimat sprijinul și înainte de final ape echipe la slalom paralel, ultimul concurs olimpic pentru Schiffrin, la Jocurile Olimpice 2022. "Doar ține minte cât de minunată ești, cu toții te aclamam, mândri de tine, te iubim și te susținem!", a fost mesajul pentru Mikaela.
"Du-te sâmbătă! Dar cel mai important, îmbrățișează momentul. Distrează-te! te iubesc!!!", și-a încheiat postarea tânăra de 24 de ani.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo