Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Marc Odermatt a cucerit medalia de aur la coborârea masculină după o cursă fantastică

Alex Masgras

Actualizat 12/02/2023 la 14:24 GMT+2

Marco Odermatt a cucerit medalia de aur la coborârea masculină de la Campionatele Mondiale. Elvețianul și-a luat revanșa după cursa de la Super-G și a încheiat cu cel mai rapid timp, 1:47.05.

Odermatt, coborâre fabuloasă la Campionatul Mondial. Austriacul și-a adjudecat prima medalie de aur

UPDATE | S-a încheiat competiția de la Courchevel. Marc Odermatt a rămas cu medalia de aur, în timp ce Aleksander Aamodt Kilde a obținut medalia de argint. Bronzul i-a revenit canadianului Cameron Alexander.
James Crawofrod, câștigătorul medaliei de aur de la Super-G, a încheiat pe locul al cincilea, după ce a fost depășit și de Marco Schwarz, cel care a încheiat cursa pe locul al patrulea.
Știre inițială
Marco Odermatt este medaliatul cu aur de la Campionatele Mondiale de Schi Alpin la coborârea masculină. Elvețianul a făcut o cursă perfectă și a încheiat cu un timp de 1:47.05. Norvegianul Aleksander Aamodt Kilde, favoritul numărul 1 la coborârea masculină, trebuie să se mulțumească cu locul al doilea, așa cum a făcut-o și la Super-G, după ce a terminat cursa cu 1:47.53.
Primul pe pârtie a fost Florian Schieder. Italianul a avut o prestație bună, terminând cursa cu un timp de 1:48.14, prestație care l-a ținut pe primul loc până la cursa lui Marc Odermatt.

Marc Odermatt, coborâre fabuloasă la Campionatul Mondial

Elvețianul a preluat poziția de lider după o cursă foarte bună, încheiată cu un timp de 1:47.05, timp care s-a dovedit a fi de nebătut în cele din urmă.
James Crawford, câștigătorul de la Super-G, nu a reușit să fie mai rapid decât Marc Odermatt, dar l-a depășit pe Florian Schieder, înregistrând un timp de 1:48.06.
Aleksander Aamodt Kilde, favoritul numărul 1 al coborârii masculine, a încercat să își ia revanșa după aurul pierdut la Super-G în fața lui Crawford. Norvegianul nu a reușit însă cea mai bună cursă și a încheiat în spatele lui Odermatt, ajungând pe locul 2, cu un timp de 1:47.53.
În cele din urmă, medaliatul cu aur de la Super-G a coborât de pe podium după prestația canadianului Cameron Alexander. Cu un timp de 1:47.94, Alexander l-a întrecut pe Crawford și a ajuns pe locul al treilea.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo