Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

SUA, aur la slalom paralel pe echipe mixte! Victoria în finală a venit după o eroare a norvegienilor

Alex Masgras

Actualizat 14/02/2023 la 15:28 GMT+2

Statele Unite ale Americii au câștigat medalia de aur în proba de slalom paralel la echipe mixte, după ce s-au impus în finala cu Norvegia cu 3-2. Podiumul a fost completat de echipa Canadei, care a obținut medalia de bronz după victoria din finala mică contra Austriei.

'A big upset' - Drama in final run as USA claim gold following Haugan error

Credit imagine: Eurosport

Echipa Statelor Unite ale Americii a cucerit medalia de aur în proba de slalom paralel la echipe mixte de la Campionatele Mondiale după ce a învins echipa Norvegiei în finală. Americanii au fost reprezentați de Nina O’Brien, River Radamus, Paula Moltzan și Tommy Ford.
Victoria în finală a venit la ultima cursă, atunci când Tommy Ford a avut o misiune ușoară, după ce norvegianul Timon Haugan a avut un start complet ratat în cursă. În a treia cursă, Paula Moltzan și Louise Thea Srjernedund au încheiat cursa cu același timp, 22.74, ceea ce a făcut cursa dintre Ford și Haugan să fie cursa care decide medalia de aur.

Canada a obținut medalia de bronz

În semifinale, americanii au trecut de echipa Canadei după ce s-au impus cu 3-1. În drumul către medalia de aur, echipa SUA a trecut, pe rând, de Polonia, Italia, Canada și Norvegia.
Canada a cucerit medalia de bronz în finala mică cu Austria. La finalul celor patru curse, scorul a fost 2-2, dar echipa formată din Velrie Grenier, Jeffrey Read, Britt Richardson și Erik Read au câștigat finala mică datorită faptului că cei mai buni timp au însumat 45.30 secunde, cu 0.67 mai puțin decât echipa Austriei.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo