Ronnie a dezvăluit că își dorește să urmeze o carieră TV după retragerea din snooker, care va veni, cel mai proabil, "în maximum 4-5 ani":
"Aș arăta stupid dacă aș continua să joc la nesfârșit. Îmi place să particip la concursuri și viața mea sportivă, dar cred că voi mai juca maximum 4-5 ani. Îmi doresc să fac și lucruri în afara snooker-ului. Mă gândesc aici și la cariera mea TV.", a spus Ronnie, pentru Eurosport.

Ronnie: "Abia aștept să revin la turnee"

Snooker
S-au tras la sorți tablourile de calificări și cel principal la "Marius Ancuța Classic 2021"
22/09/2021 LA 13:36
Cât despre situația dificilă cu care se confruntă oamenii, din cauza coronavirusului, Ronnie speră ca lucrurile să revină repede la normalitate și să se bucure alături de ceilalți de cel mai bun snooker al său.
"Mă simt bine în prezent. Evident, trăim momente dificile pentru toată lumea, din cauza pandemiei. Să sperăm că vom trece cu bine peste tot și că vom reveni cât mai repede la normalitate. Abia aștept să revin la sală, să joc din nou snooker și să particip la turneele din următoarea perioadă.", a mai spus Ronnie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Snooker
#ETalks cu Rareș Sinca, dublu câștigător al trofeului Marius Ancuța Classic
22/09/2021 LA 13:26
Snooker
Marius Ancuța CLASSIC a ajuns la a patra ediție!
14/09/2021 LA 05:37