Ronnie a dezvăluit că își dorește să urmeze o carieră TV după retragerea din snooker, care va veni, cel mai proabil, "în maximum 4-5 ani":
"Aș arăta stupid dacă aș continua să joc la nesfârșit. Îmi place să particip la concursuri și viața mea sportivă, dar cred că voi mai juca maximum 4-5 ani. Îmi doresc să fac și lucruri în afara snooker-ului. Mă gândesc aici și la cariera mea TV.", a spus Ronnie, pentru Eurosport.

Ronnie: "Abia aștept să revin la turnee"

Snooker
Mădălin Gal și Eduard Riti, câștigătorii Century Snooker Open si RST Junior League – Etapa 3
IERI LA 11:56
Cât despre situația dificilă cu care se confruntă oamenii, din cauza coronavirusului, Ronnie speră ca lucrurile să revină repede la normalitate și să se bucure alături de ceilalți de cel mai bun snooker al său.
"Mă simt bine în prezent. Evident, trăim momente dificile pentru toată lumea, din cauza pandemiei. Să sperăm că vom trece cu bine peste tot și că vom reveni cât mai repede la normalitate. Abia aștept să revin la sală, să joc din nou snooker și să particip la turneele din următoarea perioadă.", a mai spus Ronnie.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Snooker
Ronnie O'Sullivan și-a dezvăluit planurile. Obiectivul cel mare, un nou record mondial
12/05/2022 LA 12:47
Snooker
De la Crucible la RST Snooker Club, pentru CENTURY Snooker Open, în perioada 06-08 Mai
04/05/2022 LA 20:15