Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan și-a amintit de drama trăită la primul titlu câștigat la Crucible: "Acum a fost diferit"

Nicu Savin

Publicat 03/05/2022 la 19:59 GMT+3

Ronnie O'Sullivan a cucerit al 7-lea titlu mondial din carieră și a sărbătorit alături de cei doi copii și de tatăl său chiar în locul în care a scris istorie, Teatrul Crucible. "Racheta" a subliniat la final că acest lucru a fost extraordinar pentru el, amintindu-și că atunci când s-a încoronat prima dată campionul lumii tatăl său nu a putut să-i fie alături, deoarece era la închisoare.

Cum s-a manifestat O'Sullivan, imediat după ce a rescris istoria în snooker. Momente mai rar văzute

Ronnie O'Sullivan l-a învins pe Judd Trump cu 18-13 și a devenit pentru a 7-a oară în istorie campion mondial la snooker, egalând recordul deținut de Stephen Hendry. "Racheta" a făcut un turneu perfect și nu a avut mari emoții în niciun meci, chiar dacă în finală a avut un moment de slăbiciune (a pierdut sesiunea a 3-a cu 6-2 și Trump s-a apropiat la 14-11).
După ultimul frame, Ronnie a fost vizibil emoționat și chiar a vărsat câteva lacrimi. Primul gest al marelui campion a fost să-și felicite adversarul, cei doi finaliști stând îmbrățișați timp de aproximativ două minute. "Expresul din Essex" a dezvăluit apoi că a fost emoționat de cuvintele pe care Trump i le-a adresat în acele momente.
picture

Discursul lui O'Sullivan în lacrimi și zâmbete după ce s-a încoronat campion mondial la Crucible

Ronnie O'Sullivan, încântat că a avut familia alături la al 7-lea titlu mondial cucerit

Ulterior, Ronnie și-a îmbrățișat cei doi copii și tatăl, care au fost prezenți în arenă pe tot parcursul finalei pentru a-l susține. Acest moment a fost și mai special pentru marele campion, care a subliniat că a avea familia aproape într-un astfel de moment de glori e mai important ca orice.
Ronnie și-a amintit cu emoție că la primul său succes la Crucible, în 2001, nu s-a putut bucura alături de tatăl său, care era închis la vremea respectivă. De aceea, clipele trăite aseară vor rămâne unice pentru cel mai bun jucător din istorie.
"Ascultă, tatăl meu mi-a povestit despre cum a fost când am câștigat primul meu titlu mondial. Atunci el era singur într-o celulă. Povestea a fost atât de diferită de data aceasta, doar pentru că el a fost aici ca să o vadă, pentru ca ai mei copii să fie aici. A fost pur și simplu minunat, pur și simplu drăguț să-i am pe toți aici, înțelegeți ce vreau să spun?
Le-a plăcut. Tatăl meu s-a distrat de minune aici. Copiii s-au distrat de minune. Nu credeam că voi face o altă finală mondială, așa că mi-am spus că trebuie măcar să încerc să experimentez asta din nou.", a spus Ronnie în studioul Eurosport.
picture

Ronnie O'Sullivan și magicul "7". Imagini de colecție cu succesele "Rachetei" la Crucible

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo