Judd Trump este primul finalist! El l-a învins cu 6-3 pe John Higgins în prima semifinală de la Belfast. Trump a reușit și lovitura turneului în fața celui pe care îl învingea și în luna mai în finala Campionatului Mondial.
--------
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, out de la Scottish Open! "Racheta" a pierdut în decisiv contra lui Gary Wilson
01/12/2022 LA 06:12
Judd Trump a fost primul jucător care a obținut biletele către semifinalele de la Openul Irlandei de Nord. Liderul mondial nu i-a dat nicio șansă lui Anthony Hamilton și s-a impus lejer, cu 5-1.
A urmat marele duel: John Higgins vs Mark Selby, un meci care a avut loc de 2 ori în finală de Campionat Mondial! Higgins s-a impus în primul joc, pentru ca apoi Selby să facă un break de 101 puncte. "Bufonul din Leicester" a avut apoi 3 jocuri de uitat iar Higgins s-a apropiat la un singur frame de victorie. Considerat unul dintre cei mai buni jucători din istorie în ceea ce privește revenirile, Selby a reușit încă una, ducând scorul la 4-4! Un moment controversat a avut loc în jocul 7 când Selby a "blocat" duelul pentru mai bine de 6 minute la o lovitură!

Selby a avut nevoie de 6 minute pentru o singură lovitură în sfertul cu Higgins

Până la urmă, Higgins a reușit să câștige partida cu un break de 110 puncte și îl va întâlni pe Trump în semifinalele care vor fi transmise astăzi de Eurosport de la 14.45 și 20.45.
În sesiunea de seară, Ronnie O'Sullivan a reușit un meci fantastic în duelul cu Shaun Murphy, cel pe care l-a învins și în finala de la Shanghai. A fost 4-0 după prima repriză pentru Ronnie. Shaun a câștigat primul joc după pauză, dar nu a putut reveni și a pierdut cu 5-1.
În ultimul sfert de finală de la Belfast, Joe Perry s-a impus în fața Alexander Ursenbacher. Elvețianul nu a reușit o nouă surpriză după ce îl eliminase pe Mark Allen, deși a codus cu 2-0 și 3-1. Perry a câștigat ultimele 4 jocuri pentru calificarea în semifinala cu Ronnie.
Scottish Open
Ronnie O'Sullivan, cel mai rapid break de peste 100 de puncte din istorie, la un meci televizat
28/11/2022 LA 20:31
German Masters
Surprize uriașe în calificările de la Masterul German! Allen și Selby, eliminați de doi necunoscuți
24/11/2022 LA 07:24