Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O’Sullivan, debut în forță la Open-ul Irlandei de Nord

Andrei Nicolae

Actualizat 11/10/2021 la 16:29 GMT+3

Campionul mondial în șase rânduri l-a învins pe Stuart Carrington cu 4-0. Fără probleme a avansat și campionul en-titre al competiției, Judd Trump, după 4-1 cu Andrew Pagett.

Ronnie O’Sullivan at the Northern Ireland Open

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O’Sullivan a jucat finala la ultimele trei ediții ale Open-ului Irlandei de Nord, iar după evoluția din primul tur cu Stuart Carrington a transmis și un semnal adversarilor, că este decis să pună mâna pe titlu în acest an. Competiția de la Belfast a ajuns la a 6-a ediție, iar reprezentantul Angliei nu are încă un trofeul aici.
În ultimii 3 ani, Ronnie O’Sullivan a fost învins de fiecare dată de Judd Trump în Open-ul Irlandei de Nord. Victoria lui cu Stuart Carrington a fost impresionantă, cu 4-0. A avut un joc de siguranță extrem de solidă și nu i-a dat nicio speranță adversarului.

Ronnie O’Sullivan caută primul titlu după un sezon fără niciun trofeu

Ronnie caută și primul succes în Waterfront Hall din Belfast, după ce în sezonul trecut a ajuns în 5 finale, dar nu a cucerit niciun titlu. El a mărturist că este mai relaxat în legătură cu snookerul său și nu se concentrează pe rezultate. O astfel de mentalitate l-ar putea ajuta să meargă până la capăt în acest Open. Cel puțin cu Stuart Carrington nu a părut apăsat de nimic. A încheiat partida în mai puțin de o oră și a realizat și un break de 120, acesta fiind cu numărul 1.108 al carierei.
În turul următor, O'Sullivan îl va înfrunta pe Andy Hicks. Cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la Campionatul Marii Britanii în 1992.
Judd Trump w fantastycznym stylu doprowadził do remisu w meczu z Andrew Pagettem
Pe cealaltă jumătate de tablou, Judd Trump, rivalul lui Ronnie, l-a depășit cu 4-1 pe Andrew Pagett. Pe parcursul întâlnirii a avut câteva lovituri care au impresionat și care au vrut parcă să sugereze că va fi greu de învins și săptămâna aceasta.
Specialiștii se așteaptă să vadă și a patra finală consecutivă între O'Sullivan și Trump, dar până acolo este încă drum lung.
Openul Irlandei de Nord poate fi urmărit în direct pe Eurosport 1 și Eurosport Player pe tot parcursul acestei săptămâni.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo