Ronnie O'Sullivan a vorbit, amuzat, despre lipsa de motivație când vine vorba de antrenamente la Openul Irlandei de Nord. Racheta a câștigat cinci frame-uri consecutive pentru a-l învinge pe Ali Carter în semifinalele turneului. Ronnie va juca cu Judd Trump astăzi de la 15:00 finala Openului Irlandei de Nord, în direct pe Eurosport 2.

Întrebat fiind dacă se antrenează înainte de marea finală, O'Sullivan a răspuns fără echivoc și a precizat că are alte preferințe.

Snooker
"Asul" elvețian al postavului: cine e Alex Ursenbacher, "călăul" lui O'Sullivan la UK Championship
ACUM 18 ORE

”Clar nu m-am antrenat, puteți să verificați camerele dacă vreți. Nu m-am mai antrenat de o săptămână, refuz să fac asta. Parcă ceva îmi spune să plec atunci când ajung la o masă de antrenament”, a declarat Ronnie pentru Eurosport.

”Sunt prea bătrân pentru așa ceva. Prefer să stau departe, nu mai am nevoie de asta, ca să fiu sincer. Prefer să stau și să mă uit pe Netflix, relaxat și să fumez un trabuc”, a adăugat el.

Ronnie O'Sullivan - Judd Trump, în finala de la Openul Irlandei de Nord

Ronnie O'Sullivan s-a calificat în finala de la Openul Irlandei de Nord după o revenire spectaculoasă împotriva lui Ali Carter, englezul câștigând cinci frame-uri consecutive pentru a învinge în cele din urmă cu 6-3.

Carter a condus cu 3-1 la pauza de la mijlocul sesiunii, însă ”Racheta” a fost de neoprit, jucând cel mai bun snooker al său după pauză.

Meciul decisiv de la Openul Irlandei de Nord dintre ”Racheta” și Judd Trump va fi în direct pe Eurosport 2 de la 15:00.

Snooker
Surprizele continuă la UK Championship: Murphy, învins categoric în turul doi
ACUM 20 ORE
Snooker
Ronnie O'Sullivan, eliminat de la UK Championship: "Dacă aș fi câștigat, ar fi fost un jaf"
IERI LA 19:17