Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O’Sullivan, sfat prețios pentru John Higgins, după eliminarea de la Scottish Open! "Asta i-aș spune"

Dani Morar

Publicat 17/12/2023 la 13:17 GMT+2

Ronnie O’Sullivan a urmărit semifinala de la Scottish Open dintre John Higgins și Noppon Saengkham și i-a oferit un sfat prețios scoțianului, imediat după eliminare. Englezul știe exact care e problema în jocul lui Higgins și crede că lucrurile pot fi reglate cu puțină atenție.

John Higgins, century superb în frame-ul 4 al semifinalei de la Scottish Open!

Ronnie O’Sullivan a fost prezent în studioul Eurosport pe parcursul acestei săptămâni, în care se desfășoară Scottish Open. Septuplul campion mondial s-a retras în ziua în care trebuia să debuteze aici, dar a urmărit partidele din postura de expert, lucru care s-a întâmplat și la semifinala dintre John Higgins și Noppon Saengkham, câștigată de thailandez cu 6-3. Ronnie i-a oferit un sfat extrem de prețios scoțianul și spune că acesta trebuie să ridice nivelul de joc și să fie mult mai agresiv în fazele superioare ale turneelor, fără a le mai permite adversarilor să se simtă confortabil în joc.
"Dacă ar fi să îi dau lui John un sfat probabil că i-aș spune să fie un pic mai agresiv. Cred că pentru a câștiga meciuri la acest nivel trebuie să fii la turație mare.
John e foarte solid în joc, dar nu știu dacă a fi solid este destul în acest moment și la acest nivel. Cred că trebuie să își depășească limitele mai mult. Este un jucător atât de bun și dacă ar fi venit să joace cu aceeași agresivitate cu care a făcut-o Noppon, atunci ar fi fost de speriat.
Este dificil să dai un sfat unui jucător precum John. Nimeni nu cunoaște jocul mai bine ca el. Nimeni nu suportă să joace cu cineva care vine peste tine cu 100 de mile pe oră. Când cineva dă puțin în spate, atunci începi să te simți mai confortabil în meci, iar John ar trebui să nu le mai dea ocazia asta adversarilor.
John vrea doar să câștige trofee și cred că cel mai bun mod să facă asta e să încerce iar și iar. Când ajungi în fazele superioare ale unui turneu, să joci la nivel mediu nu te ajută. Nu spun că John e un jucător de nivel mediu, ci un jucător superb, dar cred că dacă joacă la un nivel bun în ceea ce privește atacul, atunci va câștiga", a declarat Ronnie la microfonul Eurosport.
Citește și:

Gary Wilson – Noppon Saengkham – marea finală de la Scottish Open

Noppon Saengkham a reușit marea surpriză! Thailandezul a revenit, l-a eliminat pe favoritul gazdelor John Higgins și și-a rezervat locul în finala Scottish Open.
Noppon Saengkham a avut un debut destul de slab de sezon și a început Scottish Open de pe poziția 26 în clasamentul mondial. Thailandezul a demostrat însă că se poate concentra în momentele cheie. Victoria la limită cu Selt, dar mai ales succesul clar în fața lui Ali Carter au dat un boost de moral lui Noppon Saengkham.
Deși câștigase doar 3 meciuri în ultimii 5 ani în Scoția, thailandezul este acum în finală. Jucătorul de 31 de ani joacă cel mai bun snooker din carieră în acest an la Edinburgh și îl va avea în fața pe câștigătorul de anul trecut. Wilson a avut nevoie de frame decisiv pentru a trece de chinezul Zhou Yeulong.
Finala Scottish Open 2023, Gary Wilson - Noppon Saengkham începe la ora 15 și va fi pe Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo