Președintele World Snooker Tour, Barry Hearn, a vorbit despre noul turneu care va avea loc începând cu viitorul sezon, cel de la Riad. Turneul din Arabia Saudită va pune la bătaie premii totale de 2.5 milioane de lire, dintre care 500.000 de lire pentru câștigător.
Hearn le-a transmis un mesaj jucătorilor care ar avea de gând să boicoteze turneul în condițiile în care organizația pentru drepturile omului, Amnesty International, a acuzat în mai multe rânduri problemele de acest tip din Arabia Saudită.
Orice jucător poate să meargă sau să decline invitația. Vrem să creăm o infrastructură pentru snooker în Arabia Saudită prin antrenori, academii, prin vizite ale jucătorilor și prin școli și universități. Încercăm să motivăm o țară iar interesul din partea Guvernului Saudit este unul mare și arată că vor să se implice și mai mult
The Masters
The Masters 2020: Stuart Bingham a câștigat pentru prima dată turneul după o finală fantastică
20/01/2020 LA 09:28
Imaginea de ansamblu este că vrem să ne punem amprenta la nivel global. Contractul cu Arabia Saudită este pentru 10 ani așa că avem o mare șansă să ne impune pe acest teritoriu și, sperăm, să urmeze și altele. Oamenii sunt orgolioși și au cereri și dorințe și noi vrem să le arătăm țara celei mai bune audiențe din lume. Anthony Joshua a mers în Arabia Saudită și acest lucru a avut un impact în întreaga lume iar alte țări vor și ele acum astfel de evenimente

"Interesul pentru turneele britanice nu o să scadă"

Barry Hearn a insistat și că acest nou turneu nu înseamnă că lumea snooker-ului se va îndepărta de origine, de Marea Britanie.
Avem turneele tradiționale. Avem parte de mult sprijin și aceste turnee au istoria lor. Noile piețe nu au momentan istorie, dar cu timpul vor avea. Slujba noastră este să păstrăm evenimentele din Tripla Coroană. Au atât de multă istorie încât suntem obligați să le păstrăm relevanța
Primul mare turneu al anului începe duminică în direct pe Eurosport. The Masters va avea loc în perioada 12-19 ianuarie.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
The Masters
O viespe l-a înțepat pe arbitrul partidei Wilson - Lisowski
15/01/2020 LA 15:52
The Masters
Două surprize în prima zi la The Masters 2020. Ding Junhui și Mark Selby au fost eliminați
13/01/2020 LA 13:02