Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stephen Hendry intervine în scandalul dintre Ronnie O'Sullivan și Ali Carter! "E sânge rău acolo"

Dani Morar

Publicat 17/01/2024 la 20:37 GMT+2

Ronnie O'Sullivan și Ali Carter și-au aruncat vorbe grele în această săptămână, imediat după finala de la Masters. Septuplul campion mondial a depășit complet limita, iar Stephen Hendry se întreabă dacă nu cumva acest scandal le va afecta evoluțiile la masa de snooker.

Allister Carter i Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Getty Images

Ronnie O'Sullivan și Ali Carter s-au întâlnit în finala de la Masters, iar primul s-a impus cu scorul de 10-7 și a cucerit marele trofeu pentru a 8-a oară. Lucrurile au fost tensionate între cei doi pe toată durata meciului, dar au degenerat după duel. "Racheta" i-a adus câteva insulte grave adversarului său, al cărui răspuns nu a întârziat. Stephen Hendry abia așteaptă următorul meci direct, dar se întreabă dacă nu cumva scandalul le poate afecta evoluțiile din partidele viitoare.
"E sânge rău acolo, fără îndoială. E de acum mult timp. Cei doi se știu de mult timp. Cum îi va afecta pentru restul sezonului, se întreabă mulți?
Pe Ronnie nu cred că îl va afecta deloc. Acest gen de lucruri doar îl fac să se îndepărteze de situație pe Ronnie, dar Carter trebuie să aibă grijă să nu fie cu impact asupra lui. În special pentru meciurile din această săptămână, nu trebuie să se lase afectat.
Oamenii nu realizează, dar să câștigi la aceste turnee mari consumă mult din tine. Ambii jucători sunt epuizați după săptămâna trecută. Câteodată primești întrebări la conferința de presă, iar tu încă suferi după meci, am pățit-o și eu. Lucrurile sunt încă dure pentru ambii, dar trebuie să se adune săptămâna asta. Lucrurile vor fi picante data viitoare când se vor întâlni", a declarat Stephen Hendry la World Snooker Tour Podcast.

Răspunsul lui Ali Carter pentru Ronnie O'Sullivan

Cei doi nu sunt deloc prieteni, iar Carter s-a arătat dezgustat de atitudinea fanilor din Ally Pally, care l-au susținut doar pe Ronnie. La auzul acestor declarații, septuplul campion mondial a lansat un atac dur la adresa conaționalului său, spunând că a-l înfrunta este un coșmar de nedescris.
După derapajul lui O'Sullivan la adresa rivalului său, Carter a oferit o reacție în acest sens și a dat de înțeles că nu s-a lăsat deloc afectat de spusele proaspătului campion de la Masters. Mai mult decât atât, englezul a transmis că îi pare rău pentru Ronnie în momente de acest gen, lansând la rândul său o declarație destul de controversată, ce poate fi interpretată drept ironică. Jucătorul de 44 de ani a transmis că nu este sigur dacă O'Sullivan e sănătos din punct de vedere psihic.
"Ronnie are dreptul la opinie. Pur și simplu am spus ce s-a întâmplat (n.r. în finală) și cum a fost, iar eu mă bazez pe fapte. E simplu ca bună ziua. (n.r. dacă e nervos după insultele lui O'Sullivan) Să fiu nervos legat de ce? Nu mă afectează cu nimic ceea ce spune el. Spune diferite lucruri în diferite zile.
Cred că nici el nu știe ce va scoate pe gură în anumite momente. De fapt, chiar îmi pare puțin rău pentru el. Nu cred că e foarte sănătos mintal. Deci trecem peste asta și o luăm de la capăt săptămâna viitoare", a spus jucătorul de 44 de ani, potrivit Daily Mail.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo