Thorne, în vârstă de 66 de ani, era înconjurat de familie în momentul în care a decedat la ora locală 1:55 azi noapte în urma unei insuficiențe respiratorii, a informat cea care avea grijă de el, Julie O Neill. El a anunțat în martie că suferea de leucemie și a fost transportat la spital săptămâna trecută din cauza unei tensiuni mult prea mici.
O strângere de fonduri online pe platforma GoFundMe adunase peste 17.000 de lire până marți la prânz pentru a plăti tratamentul lui Thorne. Pe acea paginaă era scris astăzi: ”Cu mare greutate trebuie să vă anunț că în această noapte la ora 1:55 Willie Thorne a pierdut bătălia și a decedat. El a intrat în șoc septic și nu a mai răspuns la niciun tratament așa că a fost luată decizia de a se opri aparatele”.
UK Championship
Zhao Xintong, cea mai norocoasă lovitură a turneului, în finala UK Championship
ACUM 2 ORE

Willie Thorne a decedat într-un spital din Spania

Thorne a murit fiind alături de familia sa în Spania: ”Am fost cu el până la sfârșit și i-am citit mesajele de la oameni. A decedat în pace și fără durere, ascultându-și copiii care îi spuneau cât de mult îl iubesc”, se arată în comunicat.
”Aici în Spania totul se întâmplă foarte rapid așa că azi împreună cu familia vom face planurile și vă vom informa. Mă dezamăgește că unii au scris pe Twitter că murise când el încă se lupta. Vă mulțumesc celor care ați fost implicați, sunteți minunați. Vă mulțumesc pentru toate donațiile”.
Thorne a ajuns de două ori în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de snooker și a câștigat Mercantile Credit Classic în 1982. A devenit ulterior comentator de snooker la BBC și s-a luptat apoi cu grave probleme financiare, fiind dependent de jocurile de noroc.
https://i.eurosport.com/2020/06/14/2832789.png
Snooker
Ronnie O'Sullivan, la 46 de ani! Povestea unuia dintre cele mai mari genii din istoria sportului
ACUM 6 ORE
UK Championship
Ronnie O'Sullivan și-a ales urmașul în snooker - "El poate domina acest sport mulți ani!"
ACUM 9 ORE