Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O'Sullivan surprinde din nou! Motivul pentru care nu l-a felicitat pe Judd Trump pentru break-ul maxim

Nicu Savin

Actualizat 13/11/2022 la 17:19 GMT+2

Ronnie O'Sullivan surprinde de cele mai multe ori prin remarcile sale atunci când apare în studio-ul Eurosport. "Racheta" a vorbit deschis despre episodul în care nu i-a strâns mâna lui Judd Trump, după ce acesta a reușit un break maxim în finala Champion of Champions de acum o săptămână. Campionul mondial a spus că nu a făcut-o pentru că nu vede nimic dificil în a realiza un break de 147.

Ronnie O'Sullivan

Credit imagine: Getty Images

În urmă cu fix o săptămână, Ronnie O'Sullivan cucerea al doilea trofeul al sezonului învingându-l pe Judd Trump în finala de la Champion of Champions, un turneu invitațional care a reunit la start toți câștigătorii de turnee din sezonul precedent.
Betano Afiș, varianta 2
Acest conținut vă este oferit de Betano
Ronnie a controlat disputa de la un capăt la altul și s-a impus cu 10-6, dar cel mai spectaculos moment al meciului a fost oferit de Trump. Condus cu 6-1 pe tabelă, "Asul din Pachet" a reușit un break maxim de senzație, stârnind urale din partea publicului.
O'Sullivan nu a părut deloc impresionat de izbânda adversarului său și nu s-a ridicat din scaun să-i strângă mâna, așa cum se obișnuiește în astfel de situații. Gestul lui Ronnie a fost aspru taxat de experți și mulți jucători, iar Trump s-a declarat și el dezamăgit că nu a fost felicitat pentru realizarea sa.

Ronnie O'Sullivan a explicat de ce nu l-a felicitat pe Trump pentru break-ul maxim reușit la Champions of Champions

Ronnie a spus a doua zi că era foarte concentrat pe ceea ce avea de făcut în continuare în meci, dar la o săptămână distanță a venit cu exlicații suplimentare, care sunt foarte surprinzătoare. "Racheta" a spus că pentru el break-urile maxime nu sunt foarte greu de realizat și s-a declarat șocat că Trump a riscat atât de mult pentru a face un 147, în condițiile în care nu era pus în joc un premiu special pentru acest lucru.
"A fost un pic ciudată situația. Înțeleg că oamenii cred că un break maxim este ceva uimitor, dar mie nu mi se pare foarte dificil să fac asta și atunci când îi văd pe alții că o fac o iau ca pe un lucru normal. Cel mai important lucru în momentul respectiv era că mai aveam un cadru de jucat (n.r. din prima sesiune) și mă gândeam că trebuie să-l câștig. Probabil că eram prea concentrat la meci. Eram în bula mea.
Am fost surprins că Judd a mers de fapt pentru 147 pentru că nu a fost nici un premiu pentru el. Eu mă refer la risc și recompensă și au fost câteva lovituri riscante pe care a trebuit să și le asume. Am fost șocat că a jucat așa pentru că poți rata încercând să rămâi la bila neagră.", a spus Ronnie pentru Eurosport.
Ronnie O'Sullivan și Judd Trump participă în această perioadă la UK Championship și s-ar putea întâlni într-o finală de vis. Ronnie va debuta luni la competiția de la York, contra lui Matthew Stephens, iar Trump va juca marți în primul tur, împotriva lui Xiao Guodong.
Toate meciurile de la UK Championship sunt în direct și în exclusivitate pe Eurosport și aplicația Eurosport (Android și iOS).
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo