Ronnie O'Sullivan își continuă parcursul excelent de la World Grand Prix. După ce i-a învins în primele două tururi cu 4-1 pe Andy Hicks și Hossein Vafaei, "Racheta" nu a avut mari emoții nicimeciul din sferturi cu Jimmy Robertson.
Acesta a rămas aproape de Ronnie numai până la pauză, când scorul a fost egal, 2-2. După reluarea meciului, sextuplul campion mondial a câștigat următoarele 3 jocuri cu break-uri de 80, 112 și 68 de puncte, impunându-se cu 5-2 și avansând în semifinalele competiției de la Leicester.
The Masters
Ronnie O'sullivan, apel către șefii snookerului! "Racheta" vrea mai multe turnee de tip Masters
13/01/2022 LA 11:52
Pentru un loc în marea finală, O'Sullivan se va duela cu Stuart Bingham, care l-a învins clar pe scoțianul Stephen Maguire, scor 5-1. O'Sullivan și Bingham s-au mai întâlnit o dată în acest sezon, în optimile de la Champion of Champions, "Racheta" câștigând atunci cu 4-2.
Pentru O'Sullivan este a 3-a oară când ajunge în semifinale la un turneu de puncte în acest sezon, după ce a atins această fază a competiției la English Open și la Scottish Open, fiind învins de fiecare dată de John Higgins.
În această seara va avea loc și prima semifinală a competiției din Leicester, care îi va aduce față în față pe Mark Selby și Neil Robertson. Toate partidele de la World Grand Prix vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Citește și:

Ronnie O’Sullivan își dorește să mai joace încă 3 ani

Chiar dacă nu este deloc mulțumit de jocul practicat în ultimul timp, Ronnie a admis că își propune să mai joace încă 3 sezoane și să bifeze alte 3 Campionate Mondiale.
"Îmi propun să mai joc încă 3 ani. Cred că mi-am câștigat acest drept. Apoi, dacă jocul meu nu se îmbunătățește, ceea ce îmi imaginez că se va întâmpla, cred că va fi momentul să las tacul deoparte, să particip doar la meciuri demonstrative, să beau câteva pahare de Guinnes.
Nu poți să joci așa cum o fac eu acum. Pur și simplu nu văd distracție în asta. Dacă cineva joacă bine împotriva mea, mă va învinge. Se vede în rezultatele mele. Am câștigat multe turnee, dar acum pierd în sferturi, semifinale, finale. Evident, nu sunt la fel de bun precum eram și accept asta. Încă pot fi la un nivel ridicat în antrenamente, dar prea puțin în meciuri la momentul actual.", a adăugat O’Sullivan.
Snooker
2021 în sport | Chinezii, singurii în măsură să facă schimbul de generații în snookerul mondial?
31/12/2021 LA 14:59
Snooker
2021 în sport | Mark Selby sau "Mister Crucible"
27/12/2021 LA 15:15