Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Ronnie O’Sullivan, jenat de jocul său de la World Grand Prix! "Racheta" a dezvăluit câți ani va mai juca

Nicu Savin

Publicat 17/12/2021 la 13:26 GMT+2

Ronnie O’Sullivan s-a califcat fără mari emoții în sferturile de finală de la World Grand Prix, învingându-l cu 4-1 pe Hossein Vafaei, dar englezul a declarat la final că s-a simțit jenat de jocul său. Cu toate că a admis că nu mai este la un nivel care să-i permită să aspire la trofee, "Racheta" a dezvăluit că își propune să mai joace încă 3 ani în circuitul profesionist.

Ronnie O'Sullivan of England reacts during the Betfred World Snooker Championship Round Two match between Anthony McGill of Scotland and Ronnie O'Sullivan of England at Crucible Theatre on April 23, 2021 in Sheffield, England.

Credit imagine: Getty Images

Ronnie O’Sullivan a pierdut doar două frame-uri în primele două tururi la World Grand Prix. După ce a trecut cu 4-1 de Andy Hicks în runda inaugurală, sextuplul campion mondial l-a învins cu același scor pe Hossein Vafaei.
Iranianul a câștigat primul joc, dar apoi Ronnie nu a mai cedat niciun frame, ultimele două puncte fiind obținute în urma unor break-uri consistente, de 107 și 81 de puncte.
picture

World Grand Prix | Ronnie O'Sullivan, break de 107 puncte ]n meciul cu Vafaei

În ciuda faptului că a câștigat detașat meciul cu Vafaei, Ronnie nu a fost deloc mulțumit de jocul prestat, declarându-se chiar jenat de evoluția sa și cerându-și scuze fanilor că au asistat la un joc atât de slab.
"În primele trei jocuri a fost mai rău ca niciodată. Dacă el (n.r. Vafaei) ar fi jucat bine, ar fi fost 4-0 și aș fost făcut praf. Sunt în runda următoare, dar cam atât pot spune. Nu am găsit nicio plăcere la masă.
Întotdeauna am jucat pentru fani, m-am hrănit din entuziasmul lor, dar azi ei nu au primit nimic în schimb. Mie nu mi-a plăcut și nu cred că le-a plăcut nici lor. M-am simțit jenat și trist pentru cei au venit să urmărească asta.", spus Ronnie, citat de metro.co.uk.
Vezi și:

Ronnie O’Sullivan își dorește să mai joace încă 3 ani

Chiar dacă nu este deloc mulțumit de jocul practicat în ultimul timp, Ronnie a admis că își propune să mai joace încă 3 sezoane și să bifeze alte 3 Campionate Mondiale.
"Îmi propun să mai joc încă 3 ani. Cred că mi-am câștigat acest drept. Apoi, dacă jocul meu nu se îmbunătățește, ceea ce îmi imaginez că se va întâmpla, cred că va fi momentul să las tacul deoparte, să particip doar la meciuri demonstrative, să beau câteva pahare de Guinnes.
Nu poți să joci așa cum o fac eu acum. Pur și simplu nu văd distracție în asta. Dacă cineva joacă bine împotriva mea, mă va învinge. Se vede în rezultatele mele. Am câștigat multe turnee, dar acum pierd în sferturi, semifinale, finale. Evident, nu sunt la fel de bun precum eram și accept asta. Încă pot fi la un nivel ridicat în antrenamente, dar prea puțin în meciuri la momentul actual.", a adăugat O’Sullivan.
Ronnie va reveni astăzi în acțiune la World Grand Prix, urmând a-l întâlni în sferturi pe Jimmy Robertson, cel care a produs o mare surpriză prin eliminarea lui Luca Brecel, unul dintre cei mai în formă jucători din circuit. Dacă va trece mai departe, O’Sullivan va juca pentru un loc în finală împotriva învingătorului disputei Stuart Bingham - Stephen Maguire.
În această seara va avea loc și prima semifinală a competiției din Leicester, care îi va aduce față în față pe Mark Selby și Neil Robertson. Toate partidele de la World Grand Prix vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo