Ronnie O’Sullivan a pierdut doar două frame-uri în primele două tururi la World Grand Prix. După ce a trecut cu 4-1 de Andy Hicks în runda inaugurală, sextuplul campion mondial l-a învins cu același scor pe Hossein Vafaei.
Iranianul a câștigat primul joc, dar apoi Ronnie nu a mai cedat niciun frame, ultimele două puncte fiind obținute în urma unor break-uri consistente, de 107 și 81 de puncte.

World Grand Prix | Ronnie O'Sullivan, break de 107 puncte ]n meciul cu Vafaei

World Grand Prix
O'Sullivan, după ce a scris o nouă filă de poveste: "Neil trebuia să mă conducă mai clar la pauză"
20/12/2021 LA 07:54
În ciuda faptului că a câștigat detașat meciul cu Vafaei, Ronnie nu a fost deloc mulțumit de jocul prestat, declarându-se chiar jenat de evoluția sa și cerându-și scuze fanilor că au asistat la un joc atât de slab.
"În primele trei jocuri a fost mai rău ca niciodată. Dacă el (n.r. Vafaei) ar fi jucat bine, ar fi fost 4-0 și aș fost făcut praf. Sunt în runda următoare, dar cam atât pot spune. Nu am găsit nicio plăcere la masă.
Întotdeauna am jucat pentru fani, m-am hrănit din entuziasmul lor, dar azi ei nu au primit nimic în schimb. Mie nu mi-a plăcut și nu cred că le-a plăcut nici lor. M-am simțit jenat și trist pentru cei au venit să urmărească asta.", spus Ronnie, citat de metro.co.uk.
Vezi și:
MARK SELBY, LOVITURA ZILEI LA MARELE PREMIU

Ronnie O’Sullivan își dorește să mai joace încă 3 ani

Chiar dacă nu este deloc mulțumit de jocul practicat în ultimul timp, Ronnie a admis că își propune să mai joace încă 3 sezoane și să bifeze alte 3 Campionate Mondiale.
"Îmi propun să mai joc încă 3 ani. Cred că mi-am câștigat acest drept. Apoi, dacă jocul meu nu se îmbunătățește, ceea ce îmi imaginez că se va întâmpla, cred că va fi momentul să las tacul deoparte, să particip doar la meciuri demonstrative, să beau câteva pahare de Guinnes.
Nu poți să joci așa cum o fac eu acum. Pur și simplu nu văd distracție în asta. Dacă cineva joacă bine împotriva mea, mă va învinge. Se vede în rezultatele mele. Am câștigat multe turnee, dar acum pierd în sferturi, semifinale, finale. Evident, nu sunt la fel de bun precum eram și accept asta. Încă pot fi la un nivel ridicat în antrenamente, dar prea puțin în meciuri la momentul actual.", a adăugat O’Sullivan.
Ronnie va reveni astăzi în acțiune la World Grand Prix, urmând a-l întâlni în sferturi pe Jimmy Robertson, cel care a produs o mare surpriză prin eliminarea lui Luca Brecel, unul dintre cei mai în formă jucători din circuit. Dacă va trece mai departe, O’Sullivan va juca pentru un loc în finală împotriva învingătorului disputei Stuart Bingham - Stephen Maguire.
În această seara va avea loc și prima semifinală a competiției din Leicester, care îi va aduce față în față pe Mark Selby și Neil Robertson. Toate partidele de la World Grand Prix vor putea fi urmărite în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player.
World Grand Prix
Ronnie O'Sullivan a câștigat Marele Premiu, după o finală pasionantă cu Neil Robertson
19/12/2021 LA 22:27
World Grand Prix
Faza zilei la Marele Premiu: un bebeluș a început să plângă când Ronnie O'Sullivan era la masă
19/12/2021 LA 10:56