Zhao Xintong a câștigat în urmă cu o săptămână titlul la UK Championship, furnizând una dintre cele mai mari surprize din ultimul timp în snookerul mondial. După ce a avut o săptămână de pauză, neparticipând la Scottish Open, chinezul a revenit în acțiune la World Grand Prix, dar prestația sa a fost modestă.
Noua senzație din circuit a fost învins cu 4-2 de Martin Gould, asta după ce a condus cu 2-1. Mult mai experimentatul englez s-a calificat astfel în runda următoare, unde va întâlni un alt jucător din China, Yan Bingtao, cel care a trecut cu 4-1 de Mark King.

World Grand Prix: Martin Goul l-a învins pe Zhao Xintong, campionul de la UK Championship

World Grand Prix
O'Sullivan, după ce a scris o nouă filă de poveste: "Neil trebuia să mă conducă mai clar la pauză"
20/12/2021 LA 07:54

Mark Williams, eliminat în primul tur la World Grand Prix

Într-un alt meci disputat în prima zi a competiției care se desfășoară la Leicester, Mark Williams a pierdut în joc decisiv contra lui Jack Lisowski, scor 4-3. Galezul a condus cu 3-2, dar Lisowski a câștigat ultimele două frame-uri și a avansat în turul secund, unde va da peste învingătorului duelului 100% scoțian dintre Stephen Maguire și Anthony McGill.
Prima zi de concurs a mai marcat o surpriză imensă, Kyren Wilson fiind învins în joc decisiv de Anthony Hamilton.
Word Grand Prix continuă astăzi, în direct și în exclusivitate pe Eurosport și Eurosport Player. Mark Selby, John Higgins, Judd Trump, Mark Allen sau Neil Robertson sunt cele mai importante nume care vor fi în acțiune.
World Grand Prix
Ronnie O'Sullivan a câștigat Marele Premiu, după o finală pasionantă cu Neil Robertson
19/12/2021 LA 22:27
World Grand Prix
Faza zilei la Marele Premiu: un bebeluș a început să plângă când Ronnie O'Sullivan era la masă
19/12/2021 LA 10:56