Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Jimmy White nu îi dă șanse lui O'Sullivan cu Higgins, dacă nu își rezolvă problemele cu tacul

Cristian Mihală

Publicat 27/04/2022 la 11:02 GMT+3

Ronnie O'Sullivan a avut mari probleme cu tacul în primele două sesiuni ale partidei cu Stephen Maguire, de la Mondial. Chiar și așa, calificarea în semifinale pare o formalitate, dar Jimmy White crede că "Racheta" nu va avea șanse mai departe, dacă nu își rezolvă problemele.

A Ronnie O'Sullivan miscue

Credit imagine: Eurosport

Ronnie O'Sullivan îl conduce cu 11-5 pe Stephen Maguire, în sfertul de finală de la Crucible, dar diferența de pe tabelă e dată în primul rând de prestația sub orice critică a scoțianului. "Racheta" a avut mari probleme cu tacul, în special în sesiunea de dimineață a zilei de ieri, dar din fericire pentru el acest inconvenient nu s-a tradus în prea multe frameuri pierdute.
La capătul celei de-a doua sesiuni, "expresul din Essex" a încercat să minimizeze problemele avute cu tacul, însă camerele TV l-au surprins în multe momente analizând în detaliu vârful tacului.
"Atâta timp cât nu îmi explodează în mână, nu sunt probleme atât de mari. Les Dodd a făcut o treabă fantastică, pentru că dimineață simțeam că nu pot să joc cu acest tac. L-am sunat și a venit să îl repare, acum lucrurile au fost mult mai ok. Evident, nu e ideal, dar sper să mă obișnuiesc cu el. Am jucat și cu tacuri mai proaste și am câștigat", a spus Ronnie O'Sullivan pentru Eurosport.
picture

Ronnie O'Sullivan a avut probleme cu tacul în meciul cu Stephen Maguire

Jimmy White: "Ronnie O'Sullivan nu poate juca astfel în fața lui Higgins"

De 6 ori finalist la Mondial, expertul Eurosport Jimmy White nu îl vede bine pe O'Sullivan, într-o eventuală semifinală cu Higgins. Scoțianul îl conduce în sfertul său pe Lisowski, scor 5-3 și pare într-o formă excelentă. Dincolo de valoarea, forma și experiența avută, "Vrăjitorul din Wishaw" ar avea un avantaj decisiv în "careul de ași", dacă Ronnie nu găsește o modalitate să își repare tacul.
"John a jucat foarte bine tot sezonul, evoluează foarte bine și aici, la Crucible, știm cu toții de ce este capabil. Ronnie nu poate juca așa în fața lui Higgins și să se aștepte să aibă șanse. Pentru că, să fim serioși, Ronnie va câștiga meciul cu Maguire și sunt șanse mari să asistăm la o astfel de dispută în semifinale", a spus White pentru Eurosport, pentru ca apoi să explice faptul că, pe lângă afectarea loviturilor propriu-zise, problemele cu tacul îl fac pe Ronnie să își piardă concentrarea: "L-am văzut de câteva ori în meciul cu Maguire intrând în bile și, în loc să construiască un break câștigător, așa cum ne-a obișnuit, părea că nu știe ce trebuie făcut. Asta pentru că își pierde din concentrare, mintea merge inevitabil către problemele cu tacul".
Rezultatele din sferturile Mondialului (partidele continuă azi pe Eurosport și Eurosport Player)
  • Stuart Bingham - Judd Trump 3-5
  • Stephen Maguire - Ronnie O'Sullivan 5-11
  • Jack Lisowski - John Higgins 3-5
  • Yan Bingtao - Mark Williams 8-8
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo