Discovery Sports a convenit un nou acord multianual cu Infront, pentru a aduce un număr de evenimente ale Federației Intrenaționale de Schi (FIS) de talie mondială fanilor din peste 50 de piețe din Europa, reafirmându-și statutul de "Casa sporturilor de iarnă".
Începând cu sezonul 2021-2021, toate Cupele Mondiale din calendarul FIS la feminin și masculin - incluzând fiecare cursă din Cupa Mondială de schi alpin, fiecare etapă din Cupa Mondială de sărituri cu schiurile, Cupa Mondială de schi fond, Cupa Mondială de combinată nordică și evenimentele Cupei Mondiale de Snowboard, Freestyle și Freeski – vor fi disponibile pentru a fi urmărite pe platformele Discovery, inclusiv Eurosport și Discovery + pentru următorii 5 ani, oferind spectatorilor conținut live interesant în fiecare weekend din iarnă.

Discovery Sports întărește oferta sporturilor de iarnă, în așteptarea Jocurilor Olimpice Beijing 2022

Sporturi de Iarnă
SEZONUL SPORTURILOR DE IARNĂ ÎNCEPE LA EUROSPORT ÎN WEEKEND
21/10/2022 LA 08:04
Pachetul de drepturi TV pentru sporturile de iarnă de talie mondială cuprinde și Campionatele Mondiale de Schi Alpin și Schi Nordic FIS din 2023 (Franța și Slovenia) și 2025 (Austria și Norvegia), împreună cu Campionatele Mondiale FIS de snowboard, freestyle și Freeski din 2023 (Georgia) și 2025. Biatlon World Team Challenge va fi, de asemenea, prezentat, alături de Grand Prixul de vară la sărituri cu schiurile, până în 2025.
Ca parte a acordului de piață de 50+, Discovery Sports a asigurat accesul exclusiv pentru toate evenimentele din mai mult de 40 de piețe, ceea ce consolidează și mai mult oferta sa multisport direct către consumator, prin conținut localizat și experiențe digitale îmbunătățite. Acordul completează o ofertă de schi de neegalat în cadrul celui mai cuprinzător portofoliu de sporturi de iarnă, care va oferi fanilor cel puțin 1.000 de ore de conținut live de la cele mai mari evenimente de iarnă în fiecare an.
https://i.eurosport.com/2021/10/07/3233134.jpg
Andrew Georgiou, președintele departamentului Sport din cadrul Discovery, a declarat: "Eurosport a fost întotdeauna casa sporturilor de iarnă, oferind fanilor cea mai mare alegere de evenimente și acces la sporturile pe care le iubesc.
Sunt încântat că Discovery Sports continuă investiția în cele mai mari evenimente din lume și parteneriatul nostru reînnoit cu Infront ne va permite să livrăm fiecare Campionat Mondial și Cupă Mondială de schi alpin, schi fond și combinată nordică; fiecare Campionat Mondial și Cupă Mondială de snowboard, Freestyle și Freeski și mai multe evenimente de sărituri cu schiurile decât oricine altcineva, care ne vor ajuta să deblocăm puterea sporturilor de iarnă pe măsură ce construim către Beijing 2022.
Experiența noastră profundă în materie de sporturi de iarnă și producția localizată, combinate cu amploarea și acoperirea imensă a portofoliului european Discovery, inclusiv prin Eurosport și Discover +, înseamnă că putem continua să folosim capacitatea noastră de povestire la nivel mondial, pentru a aduce fanii mai aproape de eroii lor, oferind acțiune de la cele mai incitante sporturi de iarnă către cel mai larg public posibil".
Discovery este recunoscut pentru că oferă fanilor experiența de vizionare supremă a sporturilor de iarnă, valorificând cei mai buni experți locali, informații de neegalat și tehnologie de generație următoare pentru a aduce fanii mai aproape de acțiune.
Premiul Eurosport Cube a fost creditat cu "redefinirea experienței de vizionare a Jocurilor Olimpice" în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018, iar investiția Discovery în tehnologie înseamnă că urmează să dezvăluie fanilor mai multe inovații în perioada imediat următoare până la Beijing 2022, ca parte a abordării pe tot parcursul anului a povestirii sporturilor de iarnă.
Anunțul urmează după ce Discovery Sports a acoperit integral Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020, unde a adus telespectatorilor din întreaga Europă fiecare moment de neratat, în timp ce a doborât noi recorduri de audiență în timpul primelor streaming Olympics.
Discovery a oferit telespectatorilor 1,3 miliarde de minute de conținut olimpic pe platformele sale digitale și a adus de trei ori mai mulți noi abonați plătitori la serviciile Discover + și abonamente Eurosport decât la Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018. În timpul Beijing 2022, fiecare moment de neuitat al Jocurilor Olimpice de Iarnă va fi pe Discovery + în Europa pentru prima dată.
Sporturi de Iarnă
Prima reacție a lui Daniil Medvedev, după ce a câștigat Turneul Campionilor: "Ce meci!"
22/11/2020 LA 21:20
Sporturi de Iarnă
Eisenbichler a câștigat prima etapă din Cupa Mondială. Dezamăgire pentru campionul ediției trecute
22/11/2020 LA 18:21