Ajunsă la 39 de ani, Serena Williams ar urma să încerce doar în 2021 să câștige încă un titlu de Grand Slam. Fostul lider mondial din clasamentul de dublu, Rennae Stubbs, este de părere că americanca nu va mai rămâne și la anul în circuit. Serena Williams este fără îndoială una dintre cele mai mari tenismene din câte au exista vreodată, dacă nu chiar cea mai bună, și a petrecut deja peste două decenii în circuit, câștigând nu mai puțin de 23 de titluri de Grand Slam.
În plus, Serena Williams este cea mai de succes jucătoare de tenis din Era Open, WTA sau ATP. Nimeni nu a mai reușit, cel puțin până acum, să cucerească tot atâtea titluri de Grand Slam în Era Open. Roger Federer și Rafael Nadal, granzii din ATP, au cucerit fiecare câte 20 de titluri majore. În 2017, Serena Williams a născut-o pe fetița ei, Olympia, iar Rennae Stubbs este de părere că americanca va dori ca din 2022 să se concentreze strict pe familie.

2021, ultimul sezon în circuit pentru Serena Williams? Ce spune Rennae Stubbs

Mutua Madrid Open
Simona Halep poate urca într-un clasament istoric dacă se califică în sferturi la Madrid
01/05/2022 LA 17:55
La începutul lui 2021, Serena Williams a izbucnit în lacrimi când a fost întrebată despre retragere, după înfrângerea încasată în semifinale de la Naomi Osaka. Chiar dacă americanca și antrenorul acesteia, Patrick Mouratoglou, spun că nu iau încă în calcul retragerea din circuit, Rennae Stubbs spune că Serena Williams se gândește serios la familie și mai puțin la recordurile din sportul alb.
"Serena și cu mine suntem prietene bune, însă nu am vorbit despre asta în detaliu, nu știu dacă așa va fi, dar eu am o presimțire că acesta ar putea fi ultimul ei sezon în circuit. Cred că va da totul anul acesta, va încerca din răsputeri să cucerească acel titlu major cu numărul 24, însă nu o pot vedea jucând mai mult de-atât. Unul dintre motivele cele mai puternice este fiica ei, Olympia. Serena e pregătită să-și continue viața departe de terenul de tenis", a spus Stubbs pentru TennisOne.
Fiecare turneu ATP Masters 1000 și toate cele patru turnee de Mare Șlem sunt în direct, la cerere și fără reclame pe Eurosport Player.
Tenis
Cum l-a convins Simona Halep pe Mouratoglou să-i devină antrenor! Dezvăluirea francezului
26/04/2022 LA 06:42
Tenis
Serena l-a surprins pe Mouratoglou, după ce francezul a semnat cu Simona Halep: "Greu de descifrat"
15/04/2022 LA 16:49