Noaptea de marți spre miercuri a fost una plină de evenimente nedorite la turneul ATP 500 de la Acapulco. Toată atenția a fost atrasă de ieșirea nervoasă a lui Alexander Zverev, care a fost descalificat în cele din urmă pentru gestul incalificabil de la finalul partidei de dublu în care a fost implicat.
John Millman a fost și el protagonistul unui moment extrem de rar pe terenurile de tenis. În partida cu Marcos Giron, australianul s-a lovit de unul singur cu o minge în ochi, iar leziunea suferită l-a determinat în final să abandoneze.
Citește și:
Abierto Mexicano Telcel
Prima reacție a lui Alexander Zverev, după descalificarea de la Acapulco. Ce a spus germanul
23/02/2022 LA 15:33

Millman, accidentare stupidă la Acapulco

Faza s-a petrecut în startul setului doi, după de Giron câștigase prima manșă la tie-break. Americanul conducea cu 1-0 la game-uri și în setul secund și se afla la retur. După un serviciu ratat de Millman, mingea a revenit, nu foarte puternic în preajma sa, iar australianul a încercat să o lovească pe la spate. Execuția a fost ratată și mingea l-a lovit în ochiul drept.

John Millman s-a lovit singur cu mingea în ochi și a fost nevoit să abandoneze

Millman a continuat partida, dar și-a pierdut serviciul și la scorul de 40-15 pentru adversar în game-ul 3 a declarat forfait, fiind vizibil afectat de lovitura pe care și-a provocat-o.
La scurt timp după finalul meciului, Millman a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ochiul bandajat, din care reiese că lovitura a fost cât se poate de serioasă, chiar dacă mingea nu a fost trimisă cu forță.
Tenis
Alcaraz, punctul turneului la Roland Garros! Și-a scos din minți adversarul cu o defensivă de fier
ACUM 5 MINUTE
Roland-Garros
Katerina Siniakova - Leylah Fernandez - Roland-Garros
ACUM 9 MINUTE