Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Prima reacție a lui Alexander Zverev, după descalificarea de la Acapulco: "Îmi cer scuze că v-am dezamăgit"

Alex Masgras

Actualizat 23/02/2022 la 17:43 GMT+2

Alexander Zverev a postat un mesaj pe contul său de instagram, după ce a fost descalificat din cadrul turneului de la Acapulco. În urma partidei de dublu pe care a pierdut-o alături de Marcelo Melo, germanul a avut o reacție necontrolată la adresa arbitrului de scaun, lovind de mai multe ori scaunul cu racheta și jignind oficialul ATP.

In Alexander Zverev brodelt es

Credit imagine: Getty Images

Alexander Zverev a oferit prima reacție după descalificarea de la Acapulco. Numărul 3 ATP a disputat o partidă de dublu alături de Marcelo Melo, pe care a pierdut-o contra perechii Glasspool/Heliovaara, scor 2-6, 6-2, 6-10. Zverev a fost nemulțumit de o decizie a arbitrului, l-a insultat, iar după partidă a lovit scaunul acestuia de trei ori.
picture

Imagini şocante la Acapulco:Zverev şi-a ieşit din minţi şi a lovit în mod repetat scaunul arbitrului

Pe instagram, jucătorul german a ținut să își ceară scuze pentru comportamentul său, susținând că este dezamăgit de modul în care a reacționat și că nu are scuze:
"Este dificil să pun în cuvinte cât de mult regret comportamentul din timpul și de la finalul meciului de dublu de ieri. Mi-am cerut scuze în privat arbitrului de scaun, deoarece reacția mea la adresa sa a fost de neacceptat și sunt dezamăgit de mine.
Nu ar fi trebuit să se întâmple acest lucru și nu am scuză. Aș vrea să îmi cer scuze și fanilor mei, turneului și sportului pe care îl iubesc. Așa cum știți, las totul pe teren. Ieri am lăsat prea multe. Zilele următoare voi reflecta asupra acțiunilor mele și a modului prin care mă voi asigura că acest lucru nu se va mai repeta. Îmi cer scuze că v-am dezamăgit", a scris Zverev pe Instagram.
Citește și:

Zverev riscă cea mai mare amendă din istoria tenisului

În urma acestui eveniment, ATP a anunțat că Alexander Zverev a fost descalificat și din proba de simplu a turneului de la Acapulco: "Din cauza comportamentului său antisportiv, la finele meciului de dublu de marţi seara, Alexander Zverev a fost exclus de la turneul de la Acapulco", au anunţat organizatorii. El ar fi trebuit să joace în turul al doilea pe tabloul de simplu împotriva compatriotului Peter Gojowczyk, care s-a calificat automat în sferturile de finală.
Potrivit regulamentului ATP, Alexander Zverev poate fi sancționat cu o amendă de până la 250.000 de dolari, ceea ce ar fi cea mai mare amendă din istoria tenisului.
Mai mult de atât, cea mai mare problemă a lui Zverev în acest moment este legată de o eventuală suspendare. Nu ar fi de mirare dacă ATP îl va suspenda pe jucătorul german, care are un istoric în ceea ce privește ieșirile necontrolate pe terenul de tenis.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol