Un jucător temperamental, germanul Alexander Zverev şi-a pierdut complet busola în partida de dublu de la Acapulco. El şi Melo au pierdut în super-tiebreak contra perechii Glasspool/Heliovaara, scor 2-6, 6-4, 6-10.
CITEŞTE ŞI:
NADAL, A 11-A VICTORIE LA RÂND ÎN CIRCUITUL ATP: "NU EXISTĂ NIMENI CARE SĂ ÎL OPREASCĂ!"
Roland Garros
Rafa Nadal, victorie fără emoții cu Moutet, la Roland Garros! Borna impresionantă atinsă de iberic
ACUM 8 ORE

Nemulţumit de arbitraj, Zverev a clacat psihic

Mai multe decizii văzute de neamţ greşite ale arbitrului au culminat cu o ieşire cum rar am văzut la acest nivel pe un teren de tenis. Zverev a lovit cu putere, cu racheta, scaunul arbitrului, după încheierea partidei.
Punctul culminant al acumulării de furie a fost în super-tie-break, la scorul de 6-8, când arbitrul din scaun a întors o decizie a celui de linie, împotriva perechii din care făcea parte Zverev. "A strigat out, a fost out! E pe partea ta şi nu vezi cât de mult a ieşit afară. Idiot nenorocit!", a stricat neamţul către arbitrul de scaun, pe care s-a răzbunat apoi, la final. Cum nu exista tehnologia hawk-eye, medaliatul cu aur de la Jocurile Olimpice de la Tokyo a simţit că este furat şi a reacţionat fără să mai gândească. Acum, îl paşte o suspendare şi o amendă record. În 2019, pentru o ieşire mai puţin controversată, Nick Kyrios a fost amendat cu 119.000 de dolari.
Eliminat de la simplu, Zverev ar trebui să evolueze în optimi la simplu contra compatriotului Peter Gojowczyk, dar pe Twitter se discută deja despre posibilitatea ca germanul să fie descalificat din turneu, după ieşirea fără precedent avută. Cel mai probabil, numărul 3 mondial va fi nevoit să plătească şi o amendă enormă.
Atitutinea germanului e incalificabilă, dar trebuie spus că, în apărarea sa, el poate invoca oboseala. Ieri dimineaţă el a fost nevoit să stea pe teren până la 4:55 pentru a încehia disputa cu Jenson Brooksby. A fost meciul care s-a încehiat cel mai târziu în istoria tenisului.
Roland Garros
Alex Zverev, în turul 3 la Roland Garros, după o revenire fantastică în fața unui out-sider
ACUM 14 ORE
Roland Garros
Djokovic și Nadal, luați în vizor la Roland Garros! "E ridicol! Uitați-vă ce spun Novak și Rafa!"
ACUM 18 ORE