Ibericul şi-a egalat recordul din 2014, reuşind a 11-a victorie la rând în debut de sezon. Rafa ar fi trebuit să îl întâlnească pe Reilly Opelka în primul tur, dar americanul, posesor al unuia dintre cele mai bune servicii din lume, a fost nevoit să se retragă, din cauza problemelor medicale (la fel s-a întâmplat cu alţi doi jucătorii aflaţi în mare formă, Carlos Alcaraz şi Maxime Cressy).
În consecinţă, lui Nadal i-a fost repartizat pe tablou un "lucky loser", Denis Kudla, iar spaniolul a mărşăluit spre turul următor, în niciun moment nepunându-se problema învingătorului.
"Nu există nimeni care să îl oprească pe Nadal", a titrat Marca în această dimineaţă, care glorifică jocul prestat de favoritul spaniolilor.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
IERI LA 12:35
CITEŞTE ŞI:
NOVAK DJOKOVIC A DEZVĂLUIT CE I-A SPUS LUI MEDVEDEV DUPĂ FINALA CU NADAL DE LA AUSTRALIAN OPEN

Nadal, în formă maximă. Urmează duelul cu Kozlov

Nadal a trimis 26 de lovituri direct câștigătoare în partida cu Denis Kudla, comițând doar 6 erori neforțate. Forehandul a fost din nou arma principală a "Matadorului" (16 winners).
În optimi, pe Rafa îl aşteaptă un alt "lucky loser", Stefan Kozlov. Acesta s-a prezentat la epicul meci cu Dimitrov după ce a aflat că a fost admis pe tablou chiar în timpul unui antrenament cu Nadal. Americanul a mers să îşi verifice telefonul într-un moment în care "Matadorului" i s-a stricat racordajul şi a constatat că avea 20 de apeluri nepreluate de la directorul turneului, care voia să îl informeze că a prins o poziţie pe tablou. Kozlov s-a prezentat de urgenţă la meciul cu Dimitrov, care s-a transformat într-o bătălie epică.
Rezultatele zilei la Acapulco
  • Feliciano Lopez - Nishioka 6-2, 0-6, 4-6
  • Medvedev - Paire 6-3, 6-4
  • T.Paul - Berrettini 4-6, 5-1 (abandon)
  • Millman - Giron 6-7, 0-2 (abandon)
  • Norrie - Altmaier 7-6, 6-2
  • Hernandez - Andujar 0-6, 1-6
Dacă se vor respecta calculele hârtiei, în semifinalele de la Acapulco vom avea un duel între Nadal şi Medvedev, adică reeditarea finalei epice de la Australian Open 2022, unde Rafa s-a impus şi a cucerit al 21-lea titlu de Grand Slam. Pe partea cealaltă de tablou favoriţii principali sunt Zverev şi Tsitsipas.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
19/05/2022 LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44