Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Stefanos Tsitsipas, luptă admirabilă la Rotterdam! Grecul e în semifinale după victoria cu Khachanov

Irina Aldea

Publicat 05/03/2021 la 17:00 GMT+2

Stefanos Tsitsipas a trecut în sferturile de finală de la Rotterdam de Karen Khachanov în trei seturi. Grecul este primul semifinalist al turneului organizat în Olanda.

Stefanos Tsitsipas à Rotterdam en 2021

Credit imagine: Getty Images

Al șaselea jucător al lumii, Stefanos Tsitsipas, s-a calificat în semifinalele turneului de 500 de puncte organizat la Rotterdam, în Olanda. Grecul a trecut în sferturile de finală de ocupantul locului 21 ATP, Karen Khachanov, la capătul unui meci foarte disputat, scor 4-6, 6-3, 7-5, după două ore și 44 de minute de joc. În setul decisiv, rusul și-a pierdut serviciul de două ori, iar grecul a știut exact când să apeze pedala de accelerație.
În penultimul act, Stefanos Tsitsipas se va duela cu învingătorul meciului dintre Jeremy Chardy și Andrey Rublev (favorit numărul 4), meci care începe la ora 17.00, în direct pe Eurosport Player. Tsitsipas, al doilea favorit al competiției de la Rotterdam, a trecut până acum de Gerasimov, Hurkacz și Khachanov la turneul din Rotterdam, cedând două seturi. Pe cealaltă parte de tablou se vor duela Borna Coric – Kei Nishikori și Tommy Paul cu Marton Fucsovics, ambele partide fiind în direct pe Eurosport 2.
Surpriza turneului de până acum e de departe Kei Nishikori, care îl va întâlni în sferturi pe Borna Coric. Japonezul a lăsat accidentările în urmă și etalează un joc complet, nu foarte departe de cel care l-a dus în finala US Open în urmă cu 7 ani. Japonezul a avut meciuri teribil de grele până acum, dar s-a descurcat admirabil, eliminându-i pe mult mai bine cotații "NextGen" Felix Auger-Aliassime și Alex de Minaur.

Programul sferturilor de finală de la Rotterdam (cu începere de la ora 14:00)

  • Khachanov – Tsitsipas 6-4, 3-6, 5-7
  • Chardy - Rublev
  • Coric - Nishikori
  • T. Paul - Fucsovics
Toate partidele pot fi urmărite în direct pe Eurosport Player. Coric – Nishikori și Paul – Fucsovics vor fi în direct și pe Eurosport 2, de la 20.30, respectiv 22.00.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo