Coco Vandeweghe a dezvăluit, recent, în timpul podcastului "FANtastic Tennis" că a avut nevoie de operație la mâna stângă după un accident bizar. În prezent, fostul număr 9 din tenisul feminin parcurge etapa de recuperare, anticipând că va rata startul sezonului 2021, inclusiv Australian Open-ul, turneu reprogramat pentru luna februarie și transmis în direct de Eurosport și Eurosport Player.
Americanca s-a rănit când a își încălzea o supă la cuptorul cu microunde.

Vandeweghe a ținut secret accidentul, stânjenită

Tenis
Top 5 cele mai tari meciuri din 2022 în ATP! Carlos Alcaraz, omul "partidelor de foc" din circuit
ACUM 10 MINUTE
"Nu am vorbit până acum despre acest accident, pentru că a fost atât de ciudat! S-a petrecut într-un moment în care eram chiar fericită. Mi-a explodat în mână. Mi-a retezat degetul mic, tăind două ligamente și un nerv. Este a zecea săptămână de recuperare. Acum încerc să îndoi puțin câte puțin degetul mic”, a povestit Coco Vandeweghe, cea care a jucat finala de dublu mixt de la Australian Open 2016 împreună cu românul Horia Tecău.
Coco Vandeweghe a câștigat două titluri la simplu în carieră și patru la dublu. În 2018, Vandeweghe o învingea pe Simona Halep în sferturile turneului de la Stuttgart.
Americanca în vârstă de 28 de ani s-a confruntat cu mai multe accidentări în ultimul timp, ieșind astfel din Top 200 WTA atât la simplu, cât și la dublu.
Tenis
Iga Swiatek a surprins pe toată lumea în 2022. Dezvăluirea antrenorului polonezei: "Nu mă așteptam!"
ACUM 2 ORE
Tenis
Nadal promite că Federer va reveni pe teren: "Sunt încrezător că ne veți vedea jucând împreună!"
ACUM 3 ORE