Coco Vandeweghe a dezvăluit, recent, în timpul podcastului "FANtastic Tennis" că a avut nevoie de operație la mâna stângă după un accident bizar. În prezent, fostul număr 9 din tenisul feminin parcurge etapa de recuperare, anticipând că va rata startul sezonului 2021, inclusiv Australian Open-ul, turneu reprogramat pentru luna februarie și transmis în direct de Eurosport și Eurosport Player.
Americanca s-a rănit când a își încălzea o supă la cuptorul cu microunde.

Vandeweghe a ținut secret accidentul, stânjenită

Davis Cup
Rusia a câștigat Cupa Davis! Rublev și Medvedev aduc primul trofeu după 15 ani
ACUM 4 ORE
"Nu am vorbit până acum despre acest accident, pentru că a fost atât de ciudat! S-a petrecut într-un moment în care eram chiar fericită. Mi-a explodat în mână. Mi-a retezat degetul mic, tăind două ligamente și un nerv. Este a zecea săptămână de recuperare. Acum încerc să îndoi puțin câte puțin degetul mic”, a povestit Coco Vandeweghe, cea care a jucat finala de dublu mixt de la Australian Open 2016 împreună cu românul Horia Tecău.
Coco Vandeweghe a câștigat două titluri la simplu în carieră și patru la dublu. În 2018, Vandeweghe o învingea pe Simona Halep în sferturile turneului de la Stuttgart.
Americanca în vârstă de 28 de ani s-a confruntat cu mai multe accidentări în ultimul timp, ieșind astfel din Top 200 WTA atât la simplu, cât și la dublu.
Davis Cup
România va întâlni Spania în barajul pentru calificarea la turneul final al Cupei Davis 2022
ACUM 8 ORE
Tenis
Djokovic îi ține în șah pe organizatorii Australian Open. Anunțul lui Nole
IERI LA 16:17