În 2019, tehnicianul australian și-a luat un an sabatic, conștientizând că își neglijează prea mult familia în detrimentul tenisului. Darren a acceptat pe final de an să revină în echipa Simonei Halep, în condițiile în care campioana noastră i-a promis că îi va oferi mai multă flexibilitate în program.
Ca atare, Cahill nu va fi prezent la toate turneele la care participă Simo, urmând a-i fi alături doar la cele mai importante. Ca atare, în Dubai învingătoarea de la Wimbledon nu a fost însoțită de australian, care a avut nevoie de câteva zile pe care să le petreacă alături de cei dragi. Chiar și așa, antrenorul de la Antipozi nu a putut sta departe de tenis. El a participat la cursurille de antrenor ale Tennis Australia și a fost în permanență în legătură cu stafful lui Halep, trăind meciurile ei ca și cum ar fi fost în tribune. Cahill a păstrat legătura cu Apostu-Efremov și au pregătit împreună confruntările Simonei.
"Bravo, Simo! O excepţională demonstraţie de luptă de-a lungul întregii săptămâni împotriva unor adversare puternice. Forţa şi caracterul tău au răzbit. O săptămână superbă de antrenorat pentru Arti & Cosmin. Felicitări, băieţi!", a fost mesajul lui Darren după finala cu Rybakina.
Australian Open
AUSTRALIAN OPEN LIVE BLOG | Ruse și Cristian au pierdut în turul 2. Zverev și Nadal au impresionat
ACUM 11 ORE
La rândul ei, Simona i-a transmis un mesaj lui Cahill. "Chiar dacă nu ai fost aici, cu noi, rolul tău este foarte important. Mulţumesc!".
Tehnicianul australian va reveni alături de Simona la Sunshine Double, turneele de la Indian Wells și Miami.

Simona Halep, extrem de mulțumită de colaborarea cu Artemon Apostu-Efremov

În absența lui Cahill, responsabil de ce s-a întâmplat la Dubai a fost Artemon Apostu-Efremov, fost antrenor al Irinei Begu, care a fost cooptat în staff în decembrie 2019, după ce Simo a încetat colaborarea cu Daniel Dobre. Tehnicianul a fost la înălțime, i-a oferit sfaturi prețioase campioanei noastre, care a avut un mesaj special pentru acesta după câștigarea turneului.
M-a ajutat foarte mult la on-court coaching-uri. M-a calmat și mi-a zis ce trebuie să fac mai bine în meci. Am fost nervoasă în anumite momente. Da, nu am fost pozitivă în dialogurile cu el. Nimic periculos și nimic rău, doar presiunea meciului. Dar m-a ajutat și în timpul game-urilor. M-a susținut mult în aceste momente dificile din finală| Halep, după victoria din finala de la Dubai.
Canalele Eurosport nu sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, însă ele se regăsesc în continuare la principalii operatori de pe piață. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Australian Open
Când joacă Sorana Cîrstea (vs Kucova) și Irina Begu (vs Mertens) în turul 2 la Australian Open 2022
ACUM 18 ORE
Tenis
Ora de start la meciul Simona Halep – Beatriz Haddad Maia, în al doilea tur la Australian Open 2022
ACUM 19 ORE