Simona Halep nu a putut încheia meciul din optimile de la Washington pe teren și s-a retras în timpul partidei, în setul al doilea, când era condusă de Anna Kalinskaya cu 5-7, 0-2.
Nu este vorba de o accidentare, ci doar de faptul că Simo nu a mai putut juca în condițiile extreme de la Citi Open. Mercurul în termometre a urcat dincolo de 34 de grade celsius, iar sportiva noastră s-a simțit sufocată de căldură și epuizată.
Tenis
Marele regret al lui Roger Federer, pe finalul carierei: "A fost un rahat"
ACUM 4 ORE
"Halep a fost una dintre cele mai bune atlete pe teren, în cariera sa, dar temperaturile foarte ridicate i-au afectat capacitatea de a juca la Washinghton, unde nu a putut termina partida din optimi. Această problemă nu o va ține departe de teren prea mult timp, în mod normal", scriu jurnaliștii de peste ocean.

Simona Halep s-a plâns de căldură și după primul meci de la Citi Open

Trebuie spus că Simona Halep a avut probleme în a gestiona căldura încă din primul tur de la Washington. Ea a trecut luni de Cristina Bucșa, scor 6-3, 7-5, dar atunci partida ei a fost programată mai devreme (a fost primul meci al zilei, pe arena "Stadium").
În consecință, temperaturile nu au fost la fel de ridicate ca în optimi, dar Simo a explicat că nu s-a simțit deloc confortabil.
"Spre final, s-a făcut din ce în ce mai cald și am simțit cum nivelul energiei scade. Nu sunt obișnuită să joc în așa căldură. În ultimele luni, nu am evoluat pe astfel de temperaturi, astfel că nu știam cum va reacționa corpul meu. Acum știu. Sper să mă obișnuiesc cât mai bine cu aceste condiții", explica Halep după confruntarea din primul tur.

Simona Halep, afectată de căldura sufocantă din SUA

Credit imagine: Eurosport

Tenis
Două campioane de Grand Slam vin la Cluj pentru Transylvania Open! Cine participă dintre românce
ACUM 17 ORE
Laver Cup
Djokovic, întrebat când se retrage, după ce Federer a spus "adio" tenisului. Răspunsul sârbului
ACUM 17 ORE