Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Garbine Muguruza, prima finalistă de la Turneul Campioanelor!

Alex Masgras

Actualizat 17/11/2021 la 00:16 GMT+2

Garbine Muguruza s-a calificat în finala Turneului Campioanelor, după ce a învins-o în două seturi pe compatrioata sa, Paula Badosa, scor 6-3, 6-3.

Garbiñe Muguruza se mete en la gran final de las WTA Finals 2021 tras imponerse a Paula Badosa

Credit imagine: Getty Images

Garbine Muguruza este în finala Turneului Campioanelor de la Guadalajara. Numărul 5 WTA a câștigat partida din semifinale împotriva compatrioatei sale, Paula Badosa, scor 6-3, 6-3, într-o partidă care a durat o oră și 26 de minute.
În primul set, Garbine Muguruza a deținut controlul de la un capăt la altul, obținând primul break încă din game-ul cu numărul trei al setului. De atunci, cele două jucătoare și-au făcut serviciul până la 5-3, atunci când Badosa a fost nevoită să servească pentru a rămâne în set. Fără emoții, Muguruza a câștigat pe serviciul adversarei și și-a adjudecat primul set al partidei.
Setul al doilea a fost mult mai echilibrat, momentele decisive având loc în primele game-uri ale setului secund. Muguruza a reușit break-ul după un game maraton și a dus scorul la 2-0, într-un game în care a avut 4 mingi de break. Cu toate acestea, Muguruza a avut viață grea în game-ul următor, unde a fost nevoită să salveze trei mingi de break pentru a își consolida avantajul.
Muguruza putea încheia partida mai devreme, dar Badosa nu s-a dat bătută la 4-1 pentru adversara sa, atunci când a salvat nu mai puțin de 4 mingi de break, revenind de la 0-40. Din păcate pentru tenismena de pe locul 10 WTA, efortul ei nu a fost suficient, iar Muguruza s-a impus cu același scor și în setul al doilea, 6-3.
Calificată în marea finală, Muguruza așteaptă numele jucătoarei cu care se va lupta pentru trofeul de la Guadalajara. Cealaltă semifinală a Turneului Campioanelor se va disputa în această noapte, între Anett Kontaveit și Maria Sakkari.
Turneul Campionilor de la Torino este în direct și în exclusivitate, în perioada 14-21 noiembrie, pe Eurosport și Eurosport Player.
LG îți aduce mai aproape transmisiunile Eurosport din sporturile de iarnă.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Meciuri asemănătoare
Promo
Promo