Ana Bogdan face turneul carierei la Varșovia, acolo unde s-a calificat în prima sa finală WTA din carieră. Românca a trecut cu 7-5, 7-5 în semifinale, de Kateryna Baindl (Ucraina) și poate intra în top 70 WTA, după finala de mâine.
Misiunea nu va fi ușoară, sportiva din Sinaia urmând a întâlni o jucătoare aflată în mare formă. În ultimul act, Ana Bogdan va fi față în față cu jucătoarea din Franța Caroline Garcia. Sportiva din Hexagon nu a avut milă de Jasmine Paolini (58 WTA), în a doua semifinală, trecând de aceasta cu 6-1, 6-2. Partida a durat doar o oră și 5 minute, iar Garcia a demonstrat că victoria cu Swiatek, din sferturi, nu a fost deloc o întâmplare.

Caroline Garcia, într-o formă de zile mari, înainte de meciul cu Ana Bogdan

Tenis
Simona Halep și-a aflat programul de la Cincinnati, ultimul turneu de pregătire pentru US Open
ACUM 2 ORE
În vârstă de 28 de ani, Garcia traversează o perioadă de excepție. Astfel, după optimile de la Wimbledon, franțuzoaica va lupta duminică pentru al 9-lea titlu din carieră, la Varșovia. Forma e una de top, care ne amintește de sportiva care în 2018 ajungea până pe locul 4 WTA.
Ana Bogdan și Caroline Garcia vor fi pentru prima oară față în față, iar franțuzoaica va pleca din postura de mare favorită. Totuși, reprezentanta noastră are șansa ei, mai ales că presiunea va fi mai mare, în teorie, pe adversară. Favorită, pe hârtie, aceasta va avea mult mai mult de pierdut decât Ana, care deja a reușit o super-performanță și poate evolua relaxată, fără presiunea rezultatului.
National Bank Open
ATP Montreal | Rezumatul partidei dintre Kyrgios și Hurkacz, câștigată de polonez în 3 seturi
ACUM 10 ORE
National Bank Open
Simona Halep va juca semifinala de la Toronto cu Jessica Pegula, numărul 7 mondial
ACUM 11 ORE