Sara Sorribes Tormo a câștigat primele zece game-uri ale partidei cu Sabalenka, apoi bielorusa de pe locul 12 WTA și le-a adjudecat pe următoarele 12! Astfel, după ce spaniola a condus 6-0, 4-0 și părea că se îndreaptă spre o mare surpriză în Cehia, victoria i-a revenit în cele din urmă Arynei, 0-6, 6-4, 6-0.
Croatul în vârstă de 41 de ani, fost număr 3 mondial, nu și-a putut abține o remarcă pe rețelele de socializare: "Zei ai tenisului, explicați-ne Sabalenka - Sorribes-Tormo! Vă rog!"
"Îmi doream să iau un singur game, nu voiam să pierd 6-0, 6-0. Ar fi fost o nebunie prea mare, ar fi fost prea mult!", a declarat Sabalenka, la interviul de pe teren. Sportiva din Belarus mai reușise o revenire de senzație în primul meci de la Ostrava, când i-a smuls victoria lui Cori Gauff, după ce aceasta condusese cu 5-2 în setul decisiv. Astăzi, în a doua semifinală de la Ostrava, Sabalenka o înfruntă pe americanca Jennifer Brady. Prima semifinală se dispută între Victoria Azarenka și Maria Sakkari.
Laver Cup
Cine câștigă a patra ediție a Laver Cup. Pariul lui Roger Federer înaintea evenimentului din Chicago
ACUM 12 ORE

Ivan Ljubicic, antrenor și antreprenor

Ivan Ljubicic și-a încheiat cariera de jucător în aprilie 2012, iar după trei ani de colaborare cu Milos Raonic, a fost cooptat în staff de Roger Federer. Croatul a mărturisit că, cel mai probabil, cariera sa de antrenor va fi gata odată ce marele campion elvețian se ve retrage, Ljubicic considerând că este un mare privilegiu să lucrezi pentru unul dintre cei mai mari jucători de tenis ai tuturor timpurilor.
Uriașul de 1,93 m, născut la Banja Luka, are însă planul bine stabilit pentru viitor. El deține deja două agenții de impresariat, iar printre sportivii din portofoliul său se numără Borna Coric (24 ATP, cea mai mare speranță a tenisului croat), dar și Matteo Berrettini, semifinalist în 2019 la US Open. Italianul a semnat contractul cu LJ Sports Group recent, în prima jumătate a acestei luni. De asemenea, pilotul de Formula 1 Nico Hülkenberg, de la Racing Point, este impresariat de firma croatului Ljubicic.
Tenis
Nadal: "Trec printr-un proces complicat, dureros, dar am în minte un singur lucru"
ACUM 18 ORE
Tenis
Roger Federer, nerăbdător să revină în competiții! Ce spune despre parcursul lui Djokovic din 2021
20/09/2021 LA 14:17