Franța a întâlnit Serbia luni pe Pat Rafter Arena, în Brisbane. În primul meci al întâlnirii, Benoit Paire (24 ATP) a avut parte de un test dificil în partida cu Dusan Lajovic, ocupantul locului 34 ATP. Francezul s-a impus la capătul unui meci care a durat două ore și opt minute de joc, scor 6-2, 6-7, 6-4.
Dusan Lajovic i-a pus serioase probleme francezului, care a avut câteva ieșiri nervoase în meci, pentru care a fost aspru criticat pe rețelele de socializare. Paire a fost caracterizat drept fiind “patetic” după ce a rupt câteva rachete în timpul meciului. Francezul în vârstă de 30 de ani a scuipat pe teren înainte de a distruge două rachete și a arunca pe teren două sticle.
Atlanta Open
Benoit Paire "lovește" din nou! Reacția genială a francezului, când a aflat că poate părăsi Top 100
26/07/2022 LA 10:29

Benoit Paire, explozie de nervi la ATP Cup

Comentariile au curs pe rețelele de socializare după ieșirea nervoasă a francezului, acesta fiind aspru criticat. “Comportament dezgustător al lui Benoit Paire la ATP Cup. Oricare ar fi frustrările lui, nu scuipi pe teren, nu distrugi două rachete și arunci o sticlă pe unde-ți vine. Ireal nivel de irabilitate. Patetic comportament”, a transmis pe Twitter un jurnalist englez.

ATP Cup: Paire și-a pierdut controlul în meciul cu Serbia

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
"Rebelul" Benoit Paire, dialog inedit cu Simona Halep: "Scuze, dar antrenorul tău a pierdut!"
12/07/2022 LA 15:39
Tenis
Benoit Paire va lua o pauză pe o perioadă nedeterminată! Francezul, afectat serios de pandemie
07/06/2022 LA 09:24