Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

ATP Cup | Benoit Paire, explozie de nervi în meciul cu Serbia! "Ai un comportament patetic"

Irina Aldea

Actualizat 06/01/2020 la 14:50 GMT+2

Benoit Paire a fost aspru criticat luni după ce a avut câteva ieșiri nervoase pe teren la ATP Cup în meciul cu Serbia.

Benoit Paire

Credit imagine: Getty Images

Franța a întâlnit Serbia luni pe Pat Rafter Arena, în Brisbane. În primul meci al întâlnirii, Benoit Paire (24 ATP) a avut parte de un test dificil în partida cu Dusan Lajovic, ocupantul locului 34 ATP. Francezul s-a impus la capătul unui meci care a durat două ore și opt minute de joc, scor 6-2, 6-7, 6-4.
Dusan Lajovic i-a pus serioase probleme francezului, care a avut câteva ieșiri nervoase în meci, pentru care a fost aspru criticat pe rețelele de socializare. Paire a fost caracterizat drept fiind “patetic” după ce a rupt câteva rachete în timpul meciului. Francezul în vârstă de 30 de ani a scuipat pe teren înainte de a distruge două rachete și a arunca pe teren două sticle.

Benoit Paire, explozie de nervi la ATP Cup

Comentariile au curs pe rețelele de socializare după ieșirea nervoasă a francezului, acesta fiind aspru criticat. “Comportament dezgustător al lui Benoit Paire la ATP Cup. Oricare ar fi frustrările lui, nu scuipi pe teren, nu distrugi două rachete și arunci o sticlă pe unde-ți vine. Ireal nivel de irabilitate. Patetic comportament”, a transmis pe Twitter un jurnalist englez.
picture

ATP Cup: Paire și-a pierdut controlul în meciul cu Serbia

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo