După primul set, decis la tie-break, Tsitsipas a fost extrem de nervos. Și-a descărcat furia pe rachetă și, din nefericire, l-a lovit și pe tatăl său. Apostolos este și antrenorul lui Stefanos și nu anticipa că fiul său va fi atât de nervos. Imediat după, tatăl lui Tsitsipas s-a distanțat de fiul său, ținându-se de mână, semn că lovitura primită a fost destul de dureroasă.

Tsitsipas, nervos după pierderea primului set cu Nick Kyrgios

La câteva momente după aceste gest al lui Stefanos, mama lui Tsitsipas a coborât la nivelul arenei și l-a certat pe fiul său pentru atitudinea avută. Gesturile acesteia erau largi, semn că e extrem de supărată pe modul în care Stefanos și-a exprimat frustrarea pe teren.
Roland Garros
Mouratoglou a dat verdictul! Care sunt cei 4 favoriți la câștigarea titlului de la Roland Garros
ACUM 19 ORE

Familia Tsitsipas s-a împăcat după meci

Grecul a detensionat situația după meci.
A fost un accident, nu am vrut să-l lovesc și am uitat imediat ce s-a întâmplat. Nu am intenționat ca lucrurile să se desfășoare așa, dar din nefericire totul a scăpat de sub control. Poate o să fiu pedepsit și nu o să mai pot părăsi camera timp de trei zile.

ATP Cup : Tsitsipas "Poate o să fiu pedepsit să nu ies din camera mea pentru trei zile"

Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Internazionali BNL d'Italia
Dinastia Djokovic continuă! După ce Novak s-a impus la Roma, Stefan a câștigat primul lui titlu
IERI LA 18:46
Internazionali BNL d'Italia
Tsitsipas știe cine e GOAT-ul din tenis. Cu ce l-a comparat pe Novak Djokovic după finala de la Roma
IERI LA 18:07