Australia se confruntă în prezent cu incendii devastatoare de vegetaţie ce au cuprins coasta de sud-est, soldate în total cu decesul a 12 persoane. Peste 50.000 de oameni au rămas fără curent electric şi unele oraşe nu au avut acces la apa potabilă, după ce incendiile catastrofale s-au răspândit în regiune pe 31 decembrie, însângerând cerul şi distrugând oraşe întregi.
Nick Kyrgios l-a întâlnit vineri la ATP Cup pe Jan-Lennard Struff, pe care l-a învins cu scorul de 6-4, 7-6 (4), după o oră și 13 minute de joc. La finalul partidei, australianul a izbucnit în plâns pe Pat Rafter Arena, în Brisbane: “Nu-mi pasă de laude, avem puterea să facem ceva. Casa mea este la Canberra și ne confrutăm cu aer toxic, este foarte trist. Este greu, îmi cer scuze. Ni se întâmplă asta tuturor, famiilor, pompierilor, animalelor, toată lumea pierde case, familii, este real, este mai presus decât tenisul”, a spus Kyrgios la interviul de pe teren.
Tenis
Kyrgios, avertisment pentru Novak Djokovic înainte de startul noul sezon: "Vă asigur că voi câștiga"
IERI LA 18:48

Nick Kyrgios, vizibil afectat de incendiile din Australia

Australianul a promis că va dona câte 200 de dolari victimelor incendiilor din Australia, pentru fiecare as pe care îl va servi. ”Demarez sprijinul pentru cei afectați de incendii”, a scris Kyrgios în mesajul său. ”Voi dona câte 200 de dolari pentru fiecare as reușit în fiecare eveniment la care voi participa în această vară”, a continuat sportivul. Kyrgios a fost sprijinit și de Alex De Minaur care i-a răspuns compatriotului său: ”Îmi place asta. Eu voi dona 250 de dolari pentru fiecare as. Asta doar pentru că nu cred că voi lovi la fel de mulți ași ca tine”.
Preşedintele Tennis Australia, Craig Tiley, a anunţat joi organizarea de evenimente pentru strângerea de fonduri la ATP Cup, Australian Open şi la alte turnee organizate în perioada următoare la Antipozi. Organizatorii turneelor de tenis din Australia au anunţat că experţi medicali vor supraveghea condiţiile de joc şi meciurile vor fi suspendate dacă este cazul.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Tenis
Reacția lui Nick Kyrgios după ce a fost în topul tenismenilor cu cele mai multe victorii în 2022
22/11/2022 LA 11:27
Tenis
OFICIAL | Simona Halep ratează turneul demonstrativ din Dubai! Organizatorii au anunțat echipele
06/11/2022 LA 15:31