Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Spania, în finala ATP Cup după ce trece de Australia! Nadal vs. Djokovic în ultimul act

Irina Aldea

Actualizat 11/01/2020 la 14:31 GMT+2

Spania a reușit să se impună vineri în meciul cu Australia după meciurile de simplu și s-a calificat în finala turneului ATP Cup din Australia.

Nadal

Credit imagine: Getty Images

Roberto Bautista-Agut s-a impus în primul meci al întâlnirii dintre Spania și Australia. Tenismenul iberic în vârstă de 31 de ani a avut nevoie de o oră și 22 de minute de joc pentru a câștiga partida cu Nick Kyrgios, scor 6-1, 6-4. Bautista a reușit patru ași și nu a comis nicio dublă greșeală. Kyrgios, pe de altă parte, a reușit 13 ași și a comis o singură dublă greșeală. Australianul, totuși, a greșit foarte mult, iar spaniolul nu l-a lăsat nicio clipă să revină în meci.
În al doilea meci al zilei, Rafael Nadal l-a învins pe Alex De Minaur, după ce australianul câștigase primul set. Ibericul s-a impus după două ore și 15 minute de joc, scor 4-6, 7-5, 6-1. Nadal a reușit cinci ași și a comis trei duble greșeli. De partea cealaltă, De Minaur a reușit șase ași și a comis o singură dublă greșeală.

Spania – Serbia, finala ATP Cup

În continuare, Spania se va lupta pentru marele trofeu la ATP Cup cu Serbia, care a trecut în prima semifinală a zilei de Rusia. Finala de duminică va debuta la ora 9.30. Toate meciurile de la ATP Cup pot fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute sunt transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și au acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Distribuie acest articol
Promo
Promo