Roberto Bautista-Agut s-a impus în primul meci al întâlnirii dintre Spania și Australia. Tenismenul iberic în vârstă de 31 de ani a avut nevoie de o oră și 22 de minute de joc pentru a câștiga partida cu Nick Kyrgios, scor 6-1, 6-4. Bautista a reușit patru ași și nu a comis nicio dublă greșeală. Kyrgios, pe de altă parte, a reușit 13 ași și a comis o singură dublă greșeală. Australianul, totuși, a greșit foarte mult, iar spaniolul nu l-a lăsat nicio clipă să revină în meci.
În al doilea meci al zilei, Rafael Nadal l-a învins pe Alex De Minaur, după ce australianul câștigase primul set. Ibericul s-a impus după două ore și 15 minute de joc, scor 4-6, 7-5, 6-1. Nadal a reușit cinci ași și a comis trei duble greșeli. De partea cealaltă, De Minaur a reușit șase ași și a comis o singură dublă greșeală.
Roland-Garros
Top 3 meciuri de urmărit în prima săptămână la Roland Garros pe tabloul feminin și pe cel masculin
ACUM 12 ORE

Spania – Serbia, finala ATP Cup

În continuare, Spania se va lupta pentru marele trofeu la ATP Cup cu Serbia, care a trecut în prima semifinală a zilei de Rusia. Finala de duminică va debuta la ora 9.30. Toate meciurile de la ATP Cup pot fi urmărite pe Eurosport Player. Cele mai interesante dispute sunt transmise în exclusivitate pe programele Eurosport și au acoperire și pe eurosport.ro.
Începând cu 1 ianuarie 2020, canalele Eurosport nu mai sunt disponibile în rețelele Telekom și NextGen, din cauza refuzului Telekom de a continua parteneriatul cu noi. Pentru a le putea urmări din nou, vă rugăm să le solicitați operatorului Telekom, prin apel la Serviciul Relații Clienți (021.404.1234 / 0766.12.1234) sau pe canalele oficiale de comunicare ale acestuia.
Roland Garros
"Nadal este idolul nostru, dar Alcaraz va însemna mai mult!" Corretja, despre viitorul lui Carlitos
IERI LA 05:08
Roland-Garros
French Open 2022: informații, premii și favoriți
18/05/2022 LA 20:44