Al șaselea jucător al lumii, Stefanos Tsitsipas, s-a calificat în semifinalele turneului de 500 de puncte organizat la Rotterdam, în Olanda. Grecul a trecut în sferturile de finală de ocupantul locului 21 ATP, Karen Khachanov, la capătul unui meci foarte disputat, scor 4-6, 6-3, 7-5, după două ore și 44 de minute de joc. În setul decisiv, rusul și-a pierdut serviciul de două ori, iar grecul a știut exact când să apeze pedala de accelerație.
În penultimul act, Stefanos Tsitsipas se va duela cu învingătorul meciului dintre Jeremy Chardy și Andrey Rublev (favorit numărul 4), meci care începe la ora 17.00, în direct pe Eurosport Player. Tsitsipas, al doilea favorit al competiției de la Rotterdam, a trecut până acum de Gerasimov, Hurkacz și Khachanov la turneul din Rotterdam, cedând două seturi. Pe cealaltă parte de tablou se vor duela Borna Coric – Kei Nishikori și Tommy Paul cu Marton Fucsovics, ambele partide fiind în direct pe Eurosport 2.
Surpriza turneului de până acum e de departe Kei Nishikori, care îl va întâlni în sferturi pe Borna Coric. Japonezul a lăsat accidentările în urmă și etalează un joc complet, nu foarte departe de cel care l-a dus în finala US Open în urmă cu 7 ani. Japonezul a avut meciuri teribil de grele până acum, dar s-a descurcat admirabil, eliminându-i pe mult mai bine cotații "NextGen" Felix Auger-Aliassime și Alex de Minaur.
Tenis
Scandalul pauzelor de vestiar a împărțit circuitul în 2 tabere: "E la modă să te plângi ca Murray!"
15/10/2021 LA 11:22

Programul sferturilor de finală de la Rotterdam (cu începere de la ora 14:00)

  • Khachanov – Tsitsipas 6-4, 3-6, 5-7
  • Chardy - Rublev
  • Coric - Nishikori
  • T. Paul - Fucsovics
Toate partidele pot fi urmărite în direct pe Eurosport Player. Coric – Nishikori și Paul – Fucsovics vor fi în direct și pe Eurosport 2, de la 20.30, respectiv 22.00.
BNP Paribas Open
Stefanos Tsitsipas, primele impresii după o nouă victorie spectaculoasă la Indian Wells
14/10/2021 LA 11:57
BNP Paribas Open
Stefanos Tsitsipas, o nouă controversă, după meciul cu Fognini de la Indian Wells
13/10/2021 LA 13:57