Vedeta franceză Alize Lim urmează să se alăture distribuției de experți în tenis la Eurosport, cu ocazia primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.
Jucătoarea în vârstă de 31 de ani, care are patru apariții în turneele de Grand Slam pe tabloul principal, va avea apariții în captivantul Cube al grupului Discovery din Londra, alături de nume mari ale tenisului.
Ea i se va alătura lui Mats Wilander, de șapte ori campion în turnee de Grand Slam, și britanicei Johanna Konta, triplă semifinalistă în Grand Slam-uri. În săptămâna a doua intră în echipă un alt britanic, Tim Henman.
Australian Open
"E incomparabil! Reușește lucruri pe care alții nu le pot face!" Wawrinka, impresionat de Nadal
17/02/2022 LA 10:46
Barbara Schett și Mischa Zverev vor acoperi evenimentul din Australia.

Australian Open 2022 vine cu o mulțime de povești fascinante

Turneul de Gramd Slam debutează pe 17 ianuarie și bineînțeles că o mulțime de povești vă așteaptă. Dincolo de toată povestea lui Novak Djokovic, a cărui participare a stârnit un scandal multe controverse în ultimele zile, poate Rafael Nadal să devină primul om care atinge 21 de titluri de Grand Slam-uri? Va lega Daniil Medvedev două victorii la turneele majore? Poate Emma Răducanu să repetă cursa ei uluitoare către trofeu de la US Open? Va aduce Ash Barty un prim titlu la simplu pentru gazde din 1978? Va câștiga Simona Halep un titlu și la Australian Open?
Chris Evert și John McEnroe, care se laudă cu 25 de titluri de Grand Slam împreună, au acceptat, de asemenea, noi ofere de la Discovery, astfel că vom vedea perechea continuând să ne ofere opiniile lor inimitabile.
https://i.eurosport.com/2021/09/06/3214549.jpg
Între timp, Casper Ruud (numărul opt mondial) – care a ajuns în turul al patrulea la Australian Open anul trecut – va acorda interviuri exclusive pentru Eurosport pe tot parcursul turneului, inclusiv o rubrică Players’ Voice pentru eurosport.com.
"Este o oportunitate unică de a colabora cu o organizație precum Discovery, care nu numai că aduce acțiunea în direct, dar vrea să aprofundeze poveștile din spatele jucătorilor și departe de teren", a spus Ruud.
"În ciuda tuturor provocărilor legate de a fi un jucător profesionist de tenis, sunt extrem de norocos să fac ceva ce îmi place și acest parteneriat îmi va permite să comunic cu fanii din toată Europa în mod regulat. Vreau să le ofer o perspectivă asupra modului în care gândesc și să împărtășesc cu ei suișurile și coborâșurile – deși, evident, să sperăm că există mai multe realizări", a mai declarat Casper Ruud
Din alte colțuri ale Europei, Boris Becker (Matchball Becker în Germania), Justine Henin (ESP Tennis Club în Franța), Alex Corretja (La Casa del Tenis în Spania) și Roberta Vinci (în Italia) vor fi în fața unor spectacole emblematice și vor apărea pe acoperirea internațională pe parcursul turneului.

250 de ore de tenis live de la Australian Open pe canalele Eurosport

Discovery va avea 250 de ore de acoperire live de la Australian Open pe platformele sale, Eurosport 1 și Eurosport 2. Nu sunt omise nici calificările, având în vedere explozia Emmei Răducanu la US Open, încă din această fază a competiției. Cele mai interesante jocuri din calificări vor fi disponibile în direct pe aplicația Eurosport Player.
Pentru fanii care rămân înfometați pentru mai multe analize odată ce acoperirea meciurilor s-a încheiat, vor exista emisiuni bonus din Cube, care vor putea fi urmărite exclusiv pe Discovery+ și aplicația Eurosport. Alte formate scurte, cum ar fi My Social Network (unde unii dintre cei mai buni jucători din lume sunt întrebați despre canalele lor sociale) și Legends Voice (care prezintă gândurile legendelor despre probleme de actualitate) vor debuta, de asemenea, la Open-ul australian.
Australian Open 2022 este primul dintr-un nou parteneriat de 10 ani între Discovery și Tennis Australia.
Australian Open
"Mai câștiga Rafa Australian Open dacă juca Novak Djokovic?" Răspunsul sincer al lui Toni Nadal
03/02/2022 LA 20:10
Australian Open
Reacția lui Nadal după mesajul emoționant transmis de Federer: "Avem o relație uimitoare"
03/02/2022 LA 08:11