Tot ceea ce a precedat Australian Open a umbrit evenimentele de la primul Grand Slam, notează presa de la Belgrad, care continuă să trateze cazul Novak Djokovic pe larg. "Toată lumea vorbește acum mai mult despre coronavirus și Novak Djokovic, și nu despre evenimentele de pe teren", notează blic.rs.
În acest context a apărut și povestea rusului Andrey Rublev, după succesul din ziua a patra cu lituanianul Ricardas Berankis, cu 6-4, 6-2, 6-0. Mai exact, rusul a susținut că a sosit infectat la Melbourneși nimeni nu-l mai testează.
"Djokovic a fost deportat din Australia pentru că era o amenințare pentru sănătatea publică. Iar din Australia a sosit astăzi vestea că Andrey Rublev a sosit infectat la Melbourne, iar acum nimeni nu-l testează pentru coronavirus. ", mai notează sursa citată.
Australian Open
"E incomparabil! Reușește lucruri pe care alții nu le pot face!" Wawrinka, impresionat de Nadal
17/02/2022 LA 10:46

Andrey Rublev s-a infectat cu virusul la turneul de demonstrativ din Abu Dhabi

Favoritul nr. 6 în turneul masculin s-a infectat cu virusul la turneul de demonstrativ din Abu Dhabi, la fel ca majoritatea jucătorilor de tenis care au jucat acolo.
"Personal, nu mă testeazănimeni acum pentru că tocmai am trecut prin coronavirus. Când am zburat în Australia, eram încă pozitiv, dar nivelul de covid SS, așa cum se numește, nu voi minți, a fost foarte scăzut și nu este periculos. Mi s-a permis să intru în țară. În plus, am petrecut mai mult de zece zile în carantină", a spus Rublev.
"Nu mai sunt contagios și periculos. După ce am fost bolnav, nimeni nu mă mai testează"
Andrey Rublev s-a calificat în turul 3 la Australian Open, iar peste două zile îl va înfrunta pe Marin Cilic.
Toate meciurile de la Australian Open sunt în direct şi în exclusivitate pentru România pe aplicaţia Eurosport Player.
Australian Open
"Mai câștiga Rafa Australian Open dacă juca Novak Djokovic?" Răspunsul sincer al lui Toni Nadal
03/02/2022 LA 20:10
Australian Open
Reacția lui Nadal după mesajul emoționant transmis de Federer: "Avem o relație uimitoare"
03/02/2022 LA 08:11