Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Motivul incredibil pentru care Zverev nu s-a uitat la finala dintre Nadal și Medvedev de la Australian Open 2022

Bianca Dumitru

Publicat 02/02/2022 la 10:23 GMT+2

Alexander Zverev a declarat că nu a urmărit decât ultima parte a finalei dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev de la Australian Open 2022. Germanul a lăudat reușita ibericului, dar a spus că prefera să joace în ultimul act al competiției decât să urmărească partida la televizor.

Alexander Zverev schied in Melbourne im Achtelfinale aus

Credit imagine: Getty Images

Alexander Zverev și-a încheiat în optimi participarea la primul turneu de Grand Slam al anului. Germanul de pe locul 3 ATP a fost eliminat de Denis Shapovalov în trei seturi, scor 3-6, 6-7 (5), 3-6, ratând astfel duelul cu Nadal, pe care l-ar fi înfruntat în sferturile de finală ale Australian Open.
picture

Australian Open 2022 | Rezumatul partidei dintre Alexander Zverev și Denis Shapovalov

După încheierea competiției de la Melbourne, Zverev a recunoscut că nu a urmărit toată partida dintre Rafael Nadal și Daniil Medvedev din finală. Neamțul a lăudat victoria ibericului, dar a spus că nu îi place să urmărească astfel de meciuri la televizor, preferând să fie pe teren.
"Nu am urmărit toată finala de la Australian Open, doar sfârșitul meciului. Prefer să joc finalele, nu să le văd la televizor. Ce a făcut Rafa duminică este incredibil, este extraordinar", a declarat Alexander Zverev, fanii tenisului considerând că această afirmație este bazată pe dezamăgirea pe care germanul a simțit-o în momentul eliminării premature de la Melbourne.
Citește și:

Toni Nadal nu s-a uitat la setul 5

Finala Australian Open 2022 a fost una electrizantă, iar suspansul a fost păstrat până la ultimul punct. Nici Toni Nadal, unchiul și fostul antrenor al lui Rafa, nu a putut urmări partida în întregime. Acesta a recunoscut că a încetat să privească meciul la televizor în setul 5, menționând că i-au venit în minte finalele din 2012 și 2017, când ibericul a pierdut în decisiv în fața lui Novak Djokovic, respectiv Roger Federer.
"În setul 5 am încetat să mai privesc meciul. Aveam amintiri vii despre finalele din 2012 și 2017. Mi-era teamă că Rafa ar putea pierde din nou", a spus Toni Nadal pentru Eurosport Spania.
Acesta a continuat, declarând că nu a încetat să creadă în victoria lui Rafa nici măcar atunci când Medvedev conducea cu 2-0 la seturi:
"Când a pierdut al doilea set, aproape ne-am pierdut speranța. Dar eu am fost unul dintre cei care încă mai credeau că Rafa poate câștiga. În realitate, pentru mine, tot ce a făcut timp de două săptămâni este un miracol. Adevărul este că nepotul meu este un mare campion", a conchis Toni Nadal.
picture

Top 5 puncte făcute de incredibilul Nadal la Australian Open 2022

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo