Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Reacția lui Rafael Nadal după mesajul emoționant transmis de Roger Federer: "Avem o relație uimitoare"

Bianca Dumitru

Actualizat 03/02/2022 la 10:12 GMT+2

Roger Federer a fost printre primii care l-au felicitat pe Rafael Nadal pentru victoria din finala Australian Open 2022. Ibericul a reacționat acum, spunând că este onorat să fie contemporan cu elvețianul cu care a recunoscut că are o relație uimitoare.

Roger Federer (r.) freut sich mit seinem Kumpel Rafael Nadal

Credit imagine: Getty Images

Rafael Nadal a triumfat duminică la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului de la Melbourne, după ce l-a învins pe rusul Daniil Medvedev cu 2-6, 6-7 (5), 6-4, 6-4, 7-5 și a devenit primul jucător din lume cu 21 de titluri majore în palmares. Nadal, 35 de ani, a obținut al doilea său triumf la Australian Open după cel din 2009, după ce a revenit de la 0-2 la seturi și s-a impus cu 3-2 în urma a cinci ore și 25 minute de luptă susținută.
picture

Rezumatul unui meci fabulos, Rafael Nadal - Daniil Medvedev. A "plouat" cu momente fascinante

După victoria de la Melbourne, ibericul a fost felicitat de foarte mulți colegi, experți și fani. Unul dintre primii care i-au transmis un mesaj după finala Australian Open a fost Roger Federer, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.
Rafael Nadal a reacționat acum, comentând cuvintele pe care elvețianul i le-a transmis duminică. Spaniolul, care este pe locul 5 ATP, a vorbit despre relația pe care o are cu Federer și a spus că își dorește să-l vadă jucând din nou meciuri importante.
"Avem o relație uimitoare, am făcut lucruri uimitoare împreună. Pentru mine este o mare onoare să fac parte din aceeași eră cu el. Împreună ne-am bucurat și am trăit momente uimitoare din istoria sportului nostru.
Să primesc un astfel de mesaj de la Federer înseamnă foarte mult pentru mine. Îi doresc tot binele, o știe și el, și sper cu adevărat că vom putea juca din nou meciuri importante", a spus Rafael Nadal, citat de Tennis Head.
Citește și:

Mesajul lui Roger Federer după ce Rafael Nadal s-a impus la Australian Open

Rivalitatea dintre Roger Federer și Rafael Nadal a făcut deliciul fanilor tenisului în ultimele aproape două decenii, dar, în timp, lupta din teren s-a transformat într-o veritabilă prietenie. Ca atare, elvețianul, un lord absolut, a fost printre primii care l-au felicitat pe "Matador" pentru succesul de la Melbourne. Cuvintele lui Federer sunt mișcătoare, pline de substanță și venite din inimă.
"Ce meci! Pentru prietenul și marele meu rival, Rafael Nadal. Din suflet te felicit pentru că ai devenit primul om din istorie cu 21 de Grand Slamuri la simplu. Acum câteva luni glumeam despre faptul că suntem amândoi în cârje. Uluitor. Nimeni nu trebuie să subestimeze un mare campion.
Munca ta incredibilă, etica, dedicarea și spiritul de luptă sunt surse de inspirație pentru mine și pentru nenumărați alții de-a lungul globului. Sunt mândru să împărtășesc această eră cu tine și sunt onorat că am jucat rolul de a te împige și mai tare pentru a obține mai mult. Așa cum ai făcut și tu cu mine în ultimii 18 ani. Sunt convins că vei mai avea multe alte succese în viitor, dar pentru moment bucură-te de acesta", a scris Roger Federer pe contul său de Instagram.
picture

Top 5 puncte făcute de incredibilul Nadal la Australian Open 2022

Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo