Cele mai populare
Toate sporturile
Afișează toate

Djokovic, forţat să îşi întrerupă antrenamentul de azi! Anunţul făcut de sârb

Cristian Mihală

Actualizat 16/01/2023 la 14:14 GMT+2

Prezenţa lui Novak Djokovic la Australian Open nu e pusă sub semnul întrebării, în ciuda faptului că Nole şi-a anulat antrenamentul de azi. Sârbul le-a transmis fanilor că îi aşteaptă la meciul de pe Rod Laver.

Novak Djokovic im Training bei den Australian Open

Credit imagine: Getty Images

Novak Djokovic va debuta marți dimineață, după ora 11:30 (ora României), la Australian Open 2023, în compania lui Roberto Carballes Baena, locul 75 ATP. Astăzi, sârbul nu și-a putut efectua normal antrenamentul programat înaintea meciului din turul, iar pe rețelele de socializare au apărut informații conform cărora fostul număr unu mondial e în pericol, asemeni lui Kyrgios, să declare forfait.
Jurnalistul Ben Rothenberg a scris apoi că Djokovic se confruntă în continuare cu probleme cauzate de accidentarea la tendon suferită săptămâna trecută.
"Djokovic a anulat sau și-a întrerupt antrenamentul acum... Crește îngrijorarea pentru cel care a câştigat Australian Open de 9 ori, după acea accidentare a tendonului, suferită la Adelaide, la începutul acestei luni", a notat Rothenberg.

Djokovic către fani: "Ne vedem la meci"

E clar că problemele medicale îi dau bătăi de cap marelui favorit de pe tabloul masculin, dar accidentarea nu îi pune în pericol prezenţa pe tablou, aşa cum s-a întâmplat cu Kyrgios.
Sârbul a decis să întrerupă antrenamentul de azi foarte repede pentru a nu risca nimic, dar i-a liniştit pe fanii prezenţi la arena de antrenament.
"Mulţumesc că aţi venit. Totul este ok, ne vedem la meci", le-a transmis Nole fanilor prezenţi lângă teren, potrivit eurosport.co.uk.
Djokovic a fost nevoit să întrerupă săptămâna trecută un meci de pregătire jucat în compania lui Medvedev, dar apoi, la două zile distanţă, a participat la demonstrativul în care l-a întâlnit pe Kyrgios.
Traseul virtual al lui Djokovic, la Australian Open
Australian Open se vede în perioada 16 - 29 ianuarie 2023 în direct pe canalele Eurosport, dar și pe aplicația Eurosport, care poate fi descărcată din App Store sau Magazin Play. În plus, în aplicația Eurosport aveți acces la cele mai noi articole, știri și analize ale celor mai importante evenimente.
Alătură-te celor Mai mult de 3 milioane de utilizatori în app
Fii la curent cu cele mai noi știri, rezultate și sporturi în direct
Descarcă
Subiecte asemănătoare
Distribuie acest articol
Promo
Promo